Marcel Ciolacu: Săptămâna viitoare stabilim la care dintre cele două date, 15 sau 29 septembrie, se va desfăşura primul tur al alegerilor prezidențiale

Foto. De Ziua Națională La Târgu Mureș oficialitățile au purtat tricolorul

Atât președintele Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, cât și primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, au purtat eșarfă cu tricolorul României la ceremonia de sărbătorire a Zilei Naționale a României de la Târgu Mureș!

(Foto: Toth Alex)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Foto. De Ziua Națională La Târgu Mureș oficialitățile au purtat tricolorul”

  • Felicitari si toata stima pentru acesti domni. Normalitatea se intalneste mai mult in Ungaria, modul in care Victor Orban se comporta fata de tara si cetateni este de admirat.

  • Respectul si pretuirea reciproca nu pot decat sa ne apropie si sa fie baza pentru realizari frumoase si benefice in folosul amandurora!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *