Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Ați anulat orice urmă de credibilitate a politicilor publice!

Ar trebui să fiu satisfăcut pentru că, atât presedintele Iohannis cât si Guvernul, au luat masurile de relaxare pe care le-am sugerat în emisiunile televizate (29 aprilie, 2 mai, ca să dau doar două exemple) și au renunțat la mesajele discriminatorii și segregationiste prin care doar cei vaccinați urmau sa aibă drepturi.
Nu sunt plăcut impresionat. Din contra!
Pentru că se acționează pe picior și discreționar, din pix, adică după emoția și/sau pofta presedintelui Iohannis.
Astazi s-a modificat Hotărârea de Guvern privind prelungirea starii de alertă.
Astăzi fiind data de 14 mai.
Ei bine, acum 4 zile, în data de 10 mai s-a dat o Hotărâre de Guvern de prelungire a stării de alerta care nu prevedea, evident, aceste relaxări. (HG 531/2021).
Păi nu va supărați domnilor „guvernare pe genunchi” adică nu puteați să prevedeti lucrurile acestea acum 4 zile când ati emis HG-ul privind starea de alertă?
Adică ce guvern de specialisti sunteți, ce predictibilitate oferiti, ce transparență, ce cost de oportunitate și fundamentare aveți dacă voi luați masuri după cum îi trece unuia prin cap în contextul în care, în urmă cu 4 zile, era mahmur sau habarnist sau mut?
Trendurile erau clare, se putea actiona.
Nu s-a actionat!
În schimb, cum a iesit Cucul cum Guvernul s-a executat.
Ati anulat orice urmă de credibilitate a politicilor publice transformând politicile publice în acte discreționare.
Ce diferența este între voi si regimurile dictatoriale? (Adrian Câciu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *