Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Au apărut și pozele compromițătoare. La Moscova, cu Putin

La cristoiuTv, ediția de vineri seara, invitată a fost Adriana Săftoiu, deputată PNL, fostă jurnalistă și consilieră prezidențială.

Ion Cristoiu, realizatorul emisiunii, a spus, în glumă, firește, că tot e vremea pozelor compromițătoare, că are și el una cu Adriana Săftoiu. A căutat și a găsit. Nu una, ci două.
Ea era purtătoare de cuvânt a Guvernului Radu Vasile și fotografiile sunt dintr-o delegație la Moscova.

În prima, apare jurnalistul Ion Cristoiu, care e foarte atent la ceva și foarte serios. „Că așa era tot timpul”, spune Adriana. Ea apare într-o postură prietenoasă împreună cu George Scutaru, pe atunci corespondent Mediafax la Moscova. Ulterior a devenit și el deputat PNL. Dar ei „stăteau la poză”, deci nu a fost făcută pe furiș, se bucurau de revedere deoarece și ea a lucrat la Mediafax.

Era în noiembrie, 1999, la conferința de presă comună Radu Vasile-Vladimir Putin. Evident, când a intrat Putin în sală, Adriana Săftoiu și-a ocupat locul în primul rând, conform protocolului.

A doua fotografie a fost făcută afară, în fața Kremlinului. Era un grup de jurnaliști acreditați la guvern. Bărbatul în alb era de la Ambasadă, în spate era Denis Duțescu, care conducea departamentul de presă de la guvern. Nu am reușit să-i identificăm pe toți, dar dacă se recunosc și doresc, îi putem trece. Adriana Săftoiu este încadrată de Ion Cristoiu și Alina Novăceanu, care este și acum la Agerpres.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *