Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Au dat în mintea copiilor

Politicienii și-au găsit o agora unde pot bate câmpii cu grație, reduce la tăcere vocile critice și conviețui în bula lor, în care sunt frumoși și deștepți: Facebook. Exemple strălucite, din păcate neexploatate la adevăratul potențial, au fost Violeta Alexandru și Marcel Vela. Prima și-a făcut din Facebook o oglindă în care se admira singură și își aprecia hărnicia fără seamăn. Vela, bietul Vela, a fost probabil o victimă a unor consilieri plătiți să-și bată joc de el.

De Ziua Copilului, a ieșit și Nicușor din buncăr

„De 1 iunie, Primăria Capitalei a pregătit la Hub-ul din Afi Cotroceni o mulțime de surprize pentru cei mici. I-am povestit și Aheei, a vrut neapărat și ea să meargă, s-a și pregătit intens, astfel încât de la deschidere am fost acolo. Pentru că a vrut să doneze o jucărie, s-a gândit și răzgândit cum să fie mai bine și până la urmă decizia a fost un ursuleț, o carte și creioane de colorat”, a anunțat Nicușor Dan pe Facebook. Primarul a stat doar lângă fiica lui, majoritatea fotografiilor de la eveniment, postate pe Facebook, fiind cu ea.

Dacă era Barna președinte… „Cât timp pentru meditații aș fi avut… câte case”

Orban, poeticianul

Orban nu se lasă de cântat

Ministrul Finanțelor, darnic cu urările, nu cu alocațiile

Alexandru Nazare a postat o fotografie cu el la 7 ani și urarea: „Dragi copii, să fiți iubiți, sănătoși, fericiți și să vă bucurați în fiecare zi, pentru că meritați tot binele din lume! La mulți ani!”

Drulă și compania falimentară

Cîțu a uitat de alocații

Premierul Cîțu scris pe Facebook:

„Dragi copii, să fiți fericiți, sănătoși, să râdeți, să vă fie fiecare zi doar joacă și bucurie! La mulți ani tuturor copiilor!”

Părinții l-au înjurat strașnic, în comentarii, pentru că refuză dublarea alocațiilor, așa cum prevede legea.

Ciolacu nu a plusat, dar nici nu plouă cu like-uri

Singurul entuziasmat e Orban

Am o bucurie fără margini să-i întâmpin pe copii astăzi la Palatul Parlamentului. Au venit într-un număr impresionant, iar energia pozitivă pe care au adus-o, forfota care a umplut clădirea Parlamentului prin curiozitatea celor mici, au făcut această zi ploioasă să devină una însorită.
Le urez mulți ani fericiți, plini de bucurii și de voie bună tuturor copiilor cu ocazia zilei de 1 iunie.
Felicit, totodată, organizatorii porților deschise de la Camera Deputaților cu ocazia Zilei Copilului, care mi-au adresat invitația de a deschide publicului și biroul meu de lucru. Având în vedere interesul foarte mare pe care îl are acest eveniment, îi asigur pe toți cei care doresc să vadă Palatul Parlamentului că programul va fi prelungit până când toată lumea îl va putea vizita. (Ludovic Orban)

Bulai nu a fost doar statuie, ci și rege cu coroană din baloane

Încă de pe atunci: Pe-Se-De


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *