Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Au ignorat proverbul „ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”, acum culeg ce au semănat

Cred că sunt puține proverbe cu câte un corespondent în fiecare limbă și cultură, dar al nostru „ce ție nu-ți place, altuia nu-i face” este general valabil de la Nunavut până la Puerto Williams.

Asta pentru că și o gâgă înțelege că orice întreprinzi poate fi folosit împotriva ta și dubla măsură o să-ți dea bocanci în nas.

Singurii care nu înțeleg chestia asta sunt retrograzii cu idei puține și fixe, deținători de adevăruri absolute.

De aia se lamentau toți ‘telectualii azi și își puneau poalele în cap că nu știu ce mahalagioaică a făcut-o albie de porci pe nedefinita aia de fost secretar de stat, care, sanchi, a venit pe un cal alb să salveze nărodul și a renunțat la nu știu ce carieră pe afară, care sigur i-ar fi adus vreo trei premii Nobel.

Păi, măi fustițe simandicoase, gen Lucian Mândruță, cam ce credeați că o să se întâmple când îi împingeați pe ăia de la spate să fugărească ciuma roșie și să-i facă pe ăia în toate felurile? Cam ce credea studiul ăla de caz în dermatologie de Caramitru că va reuși când înfiera împotriva a tot ce-i puțea lui (de la biserică la orice firmă cu capital românesc)? Ce își închipuia că o să se întâmple mirificul filozof de dreapta, pe mormântul căruia o să scrie: aici zace nulitatea de Liiceanu care l-a interzis pe Goma, când explica sublimitatea expresiei „Muie PSD”?

Păi exact asta o să se întâmple: vă luați înapoi, înzecit, toate muile și tot veninul.

Dar voi fiind prostovani nu înțelegeți că scindând țara în două o să primiți ce ați dat de la unii care chiar duc, chiar pot să fie mai răi decât voi și când o să se ajungă la care pe care, voi îi aveți lângă voi doar pe ăia care își ridică fustițele și își abandonează trotinetele, neștiind pe unde să mai fugă și pe unde să se mai ascundă.

O să ajungeți toți ca strâmba aia de la Timișoara, care descindea cu jandarmii și după două zile plângea pe Facebook și își prelingea mucii prin filmulețe.

Și ăsta e doar începutul. Rămâneți pe Facebook cu lamentările, activați booții să-i dea lui Șora 2000 de like-uri în patru minute, dați share la ce postează Bot și blocați-le conturile ălora care vă put. Că ei oricum au treabă și își fac planuri în realitate, nu online și în planurile alea apăreți și voi cu polițe de plătit.

Așa că, grijă mare stimați progresiști pentru că undeva, pe drum, ați uitat muile alea multe, pe care le dădeați în stânga și-n dreapta și acum o să vă luați voi câte una după fiecare colț.

De noi, restul de 70% din populație, să nu-și facă griji nici una dintre părți, pentru că nu apărem nici măcar în statistici și nu votăm ciume de nici o culoare. (Abdula Varol)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *