Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Au ratat PNRR-ul, dar s-au îmbogățit din consultanță

Paradoxul e altul. Oamenii ăștia care au fâsâit PNRR -ul s-au îmbogățit în trecut din consultanța scumpă, dar de proastă calitate acordată statului român.

Amintesc doar de Strategia de Dezvoltare a Județului Teleorman emanată de Dragoș Pâslaru și Dan Barna (restul căutați voi).

Acești oameni sunt aceiași care au elaborat programele operaționale 2014-2020, care, de bune ce erau, au fost aprobate de Comisia Europeană cu o întârziere de 2-3 ani și cu multiple modificări.

În orice țară normală astfel de consultanți erau eliminați din piață.

În România, sunt numiți miniștri și continuă să submineze orice efort de a gândi strategic pentru România.

Da, tot pe bani mulți.

Este o zicală românească: Și f….i și cu banii luați.

Nu cei din PNRR. Cei din deficit, pe datorie, întru îmbogățirea incompetenților. (Sursa: Facebook Adrian Câciu)

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog