România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Au rezolvat cazul din Constanța. Ofițerul din conducerea ISU, responsabil cu dotările, s-a pensionat

Ministrul de interne, Lucian Bode, a anunţat că astăzi începe cercetarea disciplinară a trei ofiţeri de la ISU Dobrogea în urma intervenţiei de la incendiul în urma căruia o femeie a murit aruncându-se de la etajul şase al blocului în care locuia. Lucian Bode a mai precizat că un ofiţer cu funcţie de conducere de la ISU Constanţa, care avea responsabilităţi legate de dotarea cu echipamente, şi-a depus raportul de pensionare, iar acesta a fost aprobat. Ministrul de interne a admis că în cazul intervenţiei de la Constanţa au fost mai multe nereguli:
„Dincolo de sancțiunile care deja au fost date, vreau să vă dau și câteva detalii în exclusivitate. Un ofițer cu funcție de conducere din cadrul ISU Constanța și-a depus raportul de pensionare, raportul a fost aprobat de către domnul general Iamandi și respectivul ofițer cu funcție de conducere va merge în pensie. Este voința domniei sale, dar eu cred cu tărie că astfel de derapaje nu sunt permise”.
Ministrul de interne a reamintit că tot de astăzi începe să funcţioneze grupul de lucru care în maximum două – trei săptămâni va prezenta concluziile în ceea ce priveşte dotarea ISU cu perne de salvare. (Rador)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *