Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Au venit la putere să le scrie pe cartea de vizită „ministru”

Virgil Guran a spus că ministrul muncii, doamna Turcan, vorbește în nume propriu neavând mandat din partea PNL să pună in discuție o nouă lege a pensiilor și nici aberatii despre cresterea vârstei de pensionare.
De fapt, hai să vă spun eu despre ce este vorba. Toți vorbesc de ceva ce ar dori sa facă ca sa nu facă ceea ce sunt obligați de legi sa facă.
De ce? Pai ei nu au venit sa facă ceva, nici să aplice legile in vigoare, ci să le scrie pe cartea de vizită „ministru” sau „prim-ministru”, să mai facă o angajare, câte o șmecherie cu banii publici si eventual să facă sală, adică sa alerge pe bandă in timpul programului de lucru, program pentru care sunt plătiți cu echivalentul veniturilor a 8 angajați din mediul privat sau 10 pensionari sau 46 de copii.
Asta este de fapt definiția concretă si corectă a sinecuristului de partid.
Atât si nimic mai mult.
Daca le aduni neuronii nu faci o medie care sa treacă testele Pisa.

(Text de Adrian Câciu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *