Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Aurelian Pavelescu, președinte PNȚcd: „Procentual, la Parlamentul European avem 70% spălare pe creier și 30% Europa unită.”

Cu avocatul și politicianul Aurelian Pavelescu, despre toate numele istorice pe care Klaus Iohannis are interdicție de la Bruxelles să le mai pronunțe (de la Eminescu, la Mircea Eliade și Dimitrie Cantemir), „șmenurile” care au „colaborat” întru condamnarea lui Liviu Dragnea, Statul paralel desființat la CCR dar extrem de activ în teren, rechemarea românilor din Diaspora, creșterea nivelului de neîncredere a românilor în instituțiile europene și „votul urii” pe care l-a obținut Binomul cu batistuță Klaus Iohannis-Orban-Rareș Bogdan.

Reporter: Un penal, un globalist și un slab- alfabetizat în limba română intră într-un bar. Barmanul le spune: ‘mneața, Klaus Iohannis! Dle Pavelescu, avem așadar un ambasador american (Adrian Zuckreman-n.n.) care recită din Mihai Eminescu și un președinte al României, Klaus Iohannis, care nu pronunță numele poetului. E dresat bine Klaus Iohannis: se pricepe mai bine la contracte de case decât la versuri și, posibil, nici coordonatorii lui din Bruxelles nu au citit “Somnoroase păsărele”.
Aurelian Pavelescu: Despre ambasadorul american aș fi preferat să citească din Scrisoarea a III-a, Odă în metru antic sau Luceafărul. Klaus Iohannis face ce știe și i se spune – propagandă neo-marxisto-globalistă, unde nu este loc pentru Mihai Eminescu.
Și bolșevicii l-au interzis pe Eminescu în anii 50, și ei erau tot globaliști, cu internaționala proletară. Din păcate pentru Klaus Iohannis nu va mai putea pronunța nici alte nume de acum încolo – nici Neagoe Basarab, Dosoftei, cronicarii, Cantemir, Creangă și Caragiale, Iorga, Mircea Eliade, etc., etc., până la Nichita Stănescu – toți iubeau poporul român.
Cât despre refuzul d-lui Iohannis de a vorbi despre Eminescu de ziua lui Eminescu, chiar de pe scena Ateneului Român patronat tot de Eminescu, a fost o uriașă insultă adusă nu lui Eminescu, ci poporului român. Klaus Iohannis, ca Președinte al țării, era obligat de mandatul său dat de români să vorbească despre Eminescu: îl asigur că, și românii, în proporție covârșitoare, l-au sărbătorit pe Eminescu de ziua sa că a vrut sau nu a vrut Klaus Iohannis!

„Nu au existat probe directe privind vinovăția lui Dragnea, ci numai prezumții”

Reporter: Sunteți lider politic, dar și avocat de prestigiu. Spuneți direct poporului, să înțeleagă: aveau dreptul, prin lege și prin Constituție, instanța de la ÎCCJ să dea o sentință în dosarul inculpatului Liviu Dragnea, ex-lider PSD?

Aurelian Pavelescu: Nu există niciun dubiu, soluția de condamnare a fost nedreaptă, cel mai probabil comandată politic, dacă nu influențată de presiunea politică uriașă asupra judecătorilor venită din spațiul public. Sunt două argumente clare și indiscutabile.
Primul, nu au existat probe directe privind vinovăția lui Dragnea, ci numai prezumții, că ar fi fost de acord cu angajarea fictivă a celor două persoane, fără a se face dovada că măcar le-a cunoscut personal: ideea că “nu se putea altfel, că ceva-ceva trebuie să fi știut, că era Dumnezeu…” nu poate ține loc de probațiune într-un dosar penal. Aplicarea principiului in dubio pro reo, fundamental în dreptul penal, potrivit căruia dubiul profită celui acuzat, nu a fost aplicat de judecători cu încălcarea legii, soluția fiind ilegală. Al doilea argument, refuzul judecătorilor de a lua în considerare nelegala compunere a instanței fondului, completul de trei judecători.

“Statul Paralel? în anii ’50, comuniștii invocau tot “democrația”

Aurelian Pavelescu: Instanța de judecată, cu intenție vădită, a soluționat cauza lui Dragnea fără a aștepta Hotărârea Curții Constituționale, deși se invocase chestiunea chiar în cursul respectivului proces. Pe de altă parte, CCR a făcut tot ce i-a stat în putință să amâne pronunțarea, dacă îmi amintesc mai mult de șase luni, pentru ca aceasta să nu-i fie aplicabilă și lui Liviu Dragnea, ceea ce s-a și întâmplat. A existat o complicitate mutuală, dacă nu directă, între judecătorii ÎCCJ și CCR, pentru ca Dragnea să nu beneficieze de hotărârea CCR, pentru că trebuia executat politic. Am spus-o din ziua pronunțării condamnării că dosarul lui Dragnea a fost unul politic. Fac trimitere, de asemenea, la mesajele inacceptabile emise public de Președintele României, de ambasade, de mulți oameni politici și lideri de opinie, înainte de judecată, că Dragnea trebuie condamnat cu orice preț. Asemenea mesaje sunt interzise prin Convenția Europeană a Drepturilor Omului, fiind de natură să influențeze decisiv un proces.

Reporter: Spuneți-ne dacă partidul pe care îl conduceți, PNȚCD, consideră că există un Sistem Paralel în România, care prin DNA, prin magistrați și celule din serviciile secrete au activat o epurare la nivel național, de jurnaliști, politicieni, oameni de afaceri autohtoni? Scuzați-ne, în anii 50 a mai fost o epurare politică derulată printr-un partid marxist (Partidul Comunist Român), doar că nu s-a făcut în numele “democrației”.

A. P.: Încep cu sfârșitul: și în anii ’50, comuniștii invocau tot “democrația”, dar “democrația populară” și “proletară”, ei considerând că democrația lor este mai… democratică. Da, PNȚCD a vorbit deschis despre statul paralel, am și participat la mitingul împotriva abuzurilor din 2018 organizat de PSD, o rețea de putere ascunsă, discriminatorie și abuzivă, definită ca o adevărată poliție politică. Afirmațiile mele au fost deplin confirmate de Curtea Constituțională care a decis în mod expres că Protocoalele secrete au fost ilegale și neconstituționale, poliția politică fiind constatată printr-o hotărâre obligatorie chiar a statului român! Nu doar protocoalele au fost desființate, dar și completurile de trei judecători, precum și toate probele obținute de către și cu sprijinul SRI, fiind rejudecate și achitate sute de dosare. Prin urmare, poliția politică a fost denunțată oficial. Din păcate, ea continuă să existe, consecințele asupra climatului social și economic fiind catastrofale.

“Există o rețea de putere ascunsă care controlează clasa politică”

Reporter: Ce viziune are PNȚCD în legătură cu actualii săi parteneri politici: scuzați-ne, dar dacă bea Klaus Iohannis de la PNL, se îmbată Ciolacu de la PSD. Nu vi se pare straniu că România apare ca țară fără Opoziție politică în Parlament?
A.P.: Eu văd lucrurile altfel. Am vorbit despre un stat paralel, de control al societății în ansamblul ei. Această rețea de putere ascunsă controlează sau vrea să controleze și clasa politică, indiferent de partide, totalitar. Partide care au încercat sau încearcă să i se opună sunt au fost și sunt pulverizate cu totul. PNȚCD a fost pedepsit el însuși pentru că s-a opus acestui stat paralel, care funcționează neîncetat după 1990 – de aceea a și fost masacrat, izolat și aproape scos din viața publică.
În această situație, nu există în mod real un Parlament liber al României, Parlamentul fiind integral într-o Opoziție perpetuă. Nici vorbă că un partid sau altul se află la putere după 1990, au fost transformate în instrumente, prin mijloace de neînlăturat. În prezent se vede cu ochiul liber cine încalcă Constituția și cine nu, domnul Președinte Klaus Iohannis refuzând sistematic respectarea Constituției, dar și Decizii directe, obligatorii, pronunțate împotriva sa în mod explicit de CCR.
Ca jurist vă spun – încălcările Constituției într-o democrație înseamnă încălcarea suveranității poporului și nu pot fi sub nicio formă acceptate și justificate. Jocul democratic este închis.

“Nici Greta din Suedia nu ar avea succes în peisajul din România”

Reporter: De ce credeți că nu se lucrează la partidele politice pentru scoaterea serviciilor secrete (gen STS) din mecanismul electoral?

A.P.: Răspunsul îl găsiți în ceea ce am spus deja mai sus. Pentru că partidele politice sunt, cu toate, în Opoziție față de adevăratele structuri de putere, ascunse, care ele se află mereu la putere și fac ce vor.

Reporter: Ce soluții a identificat PNȚCD pentru sprijinirea românilor din Diaspora, care vor dori să revină acasă?
A.P.: Vom lansa în curând o inițiativă în acest sens. E nevoie de un proiect politic major, de consens, care să fie pus în operă printr-o presiune a întregii societăți românești asupra factorilor de decizie. Fără forța de muncă plecată în afară, fără contribuția românilor care rătăcesc în afara granițelor în mod nedrept, România va intra în colaps în viitorii zece ani, dispărem ca popor.

Reporter: România apare ca neguvernată: par exemplu, Klaus Iohannis și serviciile secrete zic că defrișarea pădurilor e atentat la securitatea națională, dar România mai are puțin și va deveni deșert. S-o aducem pe micuța eco-extremistă Greta din Suedia să salveze peisajul din țară?
A.P.: Nici Greta nu va avea succes aici. Am și dat răspunsul.

“E o iluzie că UE va putea fi ținută prin măsuri de constrângere”

Reporter: Ce semnale aveți dinspre actualul Parlament European? Cât este acolo spălare de creier neo-marxist-globalistă și cât este muncă pe interesele unei Europe unite?
A.P.: Procentual, 70% spălare pe creier, 30% Europa unită. Nu se înțelege la Bruxelles, nu doar de către PE, dar și CE, că povestea cu dezvoltarea, progresul, eficiența, profitul, statisticile, interdicțiile etc., noi le-am mai văzut la comuniști, cu planurile cincinale. Vestul european abia acum se confruntă cu ideile astea. Atâta vreme cât la Bruxelles vor exista discriminări între statele membre și între popoare, acțiuni de forță și de pedepsire, nedreptăți flagrante privind intereselor naționale, Uniunea nu va fi ținută decât prin măsuri de coerciție. Or, asta e o iluzie. Neîncrederea populațiilor în instituțiile europene a crescut dramatic, chiar în România, una dintre cele mai optimiste țări, nivelul de încredere al populației în UE este azi sub 50%.
Plecarea Marii Britanii, pierderea piețelor din Orientul Mijlociu, Africa, conflictul cu SUA și Rusia deopotrivă, intrarea pe piața comunitară a Chinei în mod masiv, migrația, creșterea mișcărilor de extremă dreaptă sau extremă stângă, nu anunță nimic bun pentru viitorul apropiat al UE.

“Să nu-i invidiem pe Iohannis, Orban și Rareș Bogdan”

Reporter: Sunteți un partid politic. Nu v-a trimis Iohannis niciun mesaj prin Rareș Bogdan?
A.P.: Nu. Pozițiile mele sunt binecunoscute de mult, se știe și că nu sunt apt să negociez privitor la Constituție și democrație, asta este tradiția PNȚCD. Și Klaus Iohannis, și Rareș Bogdan, și Ludovic Orban nu trebuie invidiați, chiar deloc. Succesul lor a fost de conjunctură, votul obținut de ei fiind votul urii: acest vot se va întoarce împotriva lor cât de curând, n-aș vrea să fiu în pielea lor nici atunci, nici acum. E ceva mai greu să fii lucid.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Aurelian Pavelescu, președinte PNȚcd: „Procentual, la Parlamentul European avem 70% spălare pe creier și 30% Europa unită.””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *