Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

„Azi îi reduc la tăcere pe conspiraționiști, mâine aplică același algoritm ca să înăbușe investigația unui jurnalist care a descoperit o nenorocire”

Văd că vă bucurați de decizia Facebook de a înăspri cenzura sub pretextul binelui comun. De data asta cenzura…

Postat de Dan Pavel  joi, 3 decembrie 2020


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „„Azi îi reduc la tăcere pe conspiraționiști, mâine aplică același algoritm ca să înăbușe investigația unui jurnalist care a descoperit o nenorocire””

  • Daca ar fi avut idei si dovezi cu care sa combata atunci nu ar fi recurs la masuri punitive.
    Se baga pumnul in gura daca in spate este un interes foarte mare, doar daca nimeni nu mai este impotriva lor, doar atunci pot demonstra ca au dreptate, oricate ineptii dau publicitatii.
    Este una din masurile de control asupra opiniilor exprimate, lucru care este total anticonstitutional in majoritatea tarilor lumii. Acum devine „constitutional” din cauza fricii inoculate in populatie.
    Dar sa nu uitam…ne vor binele.
    Nu avem voie sa avem opinie personala, asta este esenta masurii luate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *