Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Barack Obama: Suntem norocoși că Joe are tot ce trebuie pentru a fi președinte și deja se poartă așa

Fostul președinte al SUA, Barack Obama, a salutat, într-un mesaj pe Facebook, victoria lui Joe Biden:

„Nu aș putea fi mai mândru decât să-l felicit pe următorul nostru președinte, Joe Biden și pe următoarea noastră primă doamnă, Jill Biden.
De asemenea, nu aș putea fi mai mândru decât să-i felicit pe Kamala Harris și Doug Emhoff pentru alegerea Kamalei ca vicepreședinte.

În aceste alegeri, în circumstanțe nemaivăzute, americanii s-au dovedit extraordinari. Și, odată ce fiecare vot este numărat, președintele ales Biden și vicepreședintele Harris vor fi obținut o victorie istorică și decisivă.

Suntem norocoși că Joe are tot ce trebuie pentru a fi președinte și deja se poartă așa. Pentru că, atunci când intră la Casa Albă, în ianuarie, se va confrunta cu o serie de provocări extraordinare, pe care niciun președinte nu le-a avut vreodată: pandemie, economie enegală, sistem de justiție șubred, democrație în pericol

Știu că își va face treaba în interesul fiecărui american, indiferent dacă a avut sau nu votul lor. Așa că încurajez fiecare american să-i dea o șansă și să-i acorde sprijinul. Rezultatele alegerilor la fiecare nivel arată că țara rămâne profund și amarnic divizată. Va depinde, nu doar de Joe si Kamala, ci de fiecare dintre noi, să ne facem partea și să gasim un punct comun din care sa mergem mai departe, toti dintre noi amintindu-ne că suntem o singură națiune, sub Dumnezeu.

În sfârșit, vreau să mulțumesc tuturor celor care au lucrat pentru campania Biden, fiecare american care s-a implicat în felul lui și tuturor celor care au votat pentru prima dată. Eforturile tale au făcut diferența. Bucură-te de acest moment! Știu că poate fi obositor. Dar pentru ca această democrație să dureze, este nevoie de implicarea noastră activă și de concentrare susținută asupra problemelor – nu doar într-un an electoral, ci în toate zilele.
Democrația noastră are nevoie de noi toți mai mult ca niciodată. Eu și Michelle așteptăm cu nerăbdare să-i susținem pe următorul nostru președinte și pe prima doamnă”.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *