Nicolae Ciucă: O să stabilim liniile de efort pentru perioadă imediat următoare, astfel încât să avem toate demersurile întreprinse pentru ca până la 24 decembrie să putem să avem bugetul finalizat și aprobat, așa cum am discutat

Bătălia din Coaliție pe banii de la Bruxelles


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Bătălia din Coaliție pe banii de la Bruxelles”

  • PNRRul e o lupta pentru bani, nu una pentru ‘dezvoltare'( caz in care banii ar fi un efect al dezvoltarii, nu o cauza buna de mers la lupta )

  • Toti, peste tot, se lupta pentru bani, in Ro.
    Lupta pentru bani șunteaza lupta pentru dezvoltare.
    Cita vreme in toate institutiile statului se duce o batalie pentru bani, sa mai cauti ‘dezvoltarea’ in Ro e un demers care tinde catre o lipsa a bunului-simt.

    In Ro e de bun-simt lupta pentru bani. Si pentru ca e de bun- simt ea se duce cu orice pret.

  • Luam banii si ii vom da inapoi, in timp, cu suferinta pentru anumite categorii sociale, marea majoritate a populatiei si cu avantaje si imbogatire pentru nemernicii care conduc Romania. Cel mai crud este faptul ca marea majoritate a banilor se intorc in tarile destepte, prin achizitii in energie verde, aparatura producere hidrogen, locomotive cu hidrogen, IT, softuri, consultanta. FMI va vinde usor tot ce a mai ramas in Romania.

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog