Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

BBC despre Cazul de la Caracal

Duminică, dimineața, BBC la emisiunea Breakfast BBC a difuzat un reportaj despre Cazul de la Caracal. Accentul a fost pus nu pe crimă, ci pe imbecilitatea autorităților. Faptul că Alexandra a sunat de trei ori la 112 și cu toate acestea n-a fost salvată a devenit pentru post ceva ieșit din comun, paradoxal posibil de petrecut doar într-o țară înapoiată. Cum să ne mai primească în Schengen după această imagine de brambureală a Poliției?
Am fotografiat ca istoric al clipei cîteva din imaginile difuzate de post.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „BBC despre Cazul de la Caracal”

  • Codrut Olaru, – Cristian Ban, – Florin Deac, Nicolae Solomon, Tatiana Toader. Acești derbedei nu știu decît să albească pe bandă rulantă promiscuitatea din Procuratură. Mai nou, după procuroarea rezist de la Craiova, l-au albit avortonii și pe procuroru rezist Popescu, de la parchetul de proști Caracal. Sperăm cu toții să se aleagă prafu de CSMul lor de rahat (mai precis DSecția de procurori)și să ajungă salahori la cules de rapiță. În Olt. Ar face și ei o muncă utilă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *