Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Bilanțul pictoriței Simona Bălan e marcat de gândirea pozitivă

Încet, încet, ne apropiem de finalul anului 2023. Peste tot se fac bilanțuri, clasamente, apar analize și concluzii, toate bune de aplicat în 2024.

Bilanțuri fac, la rândul lor, și pictorii. Ele sunt precum viața, cu perioade mai bune, ori mai puțin bune.

Ilustrativ din acest punct de vedere este bilanțul pictoriței Simona Bălan. Momentele dificile au fost depășite prin gândirea pozitivă și optimism.

-Ce cuprinde bilanțul dvs artistic pentru anul 2023?

-Anul 2023 nu a fost cel mai bun an din viața mea. Pe plan artistic nu mă prea pot lăuda decât cu câteva lucrări și cu mai multe apariții în presă. E vorba de publicațiile ,,Dacia Nemuritoare ,,Independența Română  ,,Independența prin Cultură  ,,Cronica Timpului. Toate sunt publicații de cultura, atitudine și performanță.

– Cum îl apreciați?

– Cum este și în viața, perioade bune și mai puțin bune. Anul 2023 a fost un am foarte greu din multe puncte de vedere. Problemele de sănătate ale fiului meu mi-au captat toată atenția neputând și neavând timpul necesar exprimări mele artistice pe cât mi-aș fi dorit.

– Ce vă sperați, din punct de vedere artistic, pentru anul calendaristic 2024?

-În ciuda perioadei dificile, mi-am păstrat gândirea pozitivă și optimistă. Intenționez să organizez cel puțin o expoziție și bineînțeles multe lucrări deosebite și desigur multă sănătate.

-Sănătate, o expoziție grozavă, ca de obicei pentru dvs. Apoi, vom și noi curioși să vedem viitoarele lucrări deosebite…

Să vedem acum și niște imagini.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *