Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Biroul mobil

Revine în actualitate o mare realizare a imaginației și anume biroul mobil.
Cu mai mulți ani în urmă, Maestrul Ion Cristoiu apărea pretutindeni cu vestă. La televizor, în călătorii, acasă stătea numai în vestă. A explicat atunci că este mai comod. Într-un buzunar ținea instrumentele de scris, multe stilouri, în altul bricheta, carnețelul de note, tot ce îți trebuie ai la îndemână.

Am încercat și eu modelul, am văzut că are mare succes. Așa au apărut primele piese în colecția mea de veste. Am câteva de culoare neagră. Subțiri, mai groase pentru vreme rece, dar și de alte culori. Am trecut apoi la veste ca un accesoriu al eleganței masculine, iar aici pe primul loc este o vestă subțire italiană. Altele sunt de catifea, apoi am trecut la vesta în sine, fără buzunare.

În context, amintesc faptul că am citit cu plăcere, la vremea potrivită, în seria „Lumea văzută de un român rupt în fund” cartea intitulată „În vestă printre fracuri”. A apărut la Editura Historia în anul 2007. Autor Ion Cristoiu. Deci, modelul biroului mobil a trecut, cu succes, granițele.

Anii au trecut, alte preferințe vestimentare pentru toată lumea, inclusiv pentru cel care conduce acest blog.
Acum câteva zile, mare surpriză plăcută. Într-o înregistrare, făcută apartamentul de la Sinaia, Maestrul apare în vestă. După atâta timp! Am plecat rapid la dulap, am luat prima vestă care mi-a ieșit în cale și m-am simțit și eu în fenomen.

Chiar și acum, când scriu port vestă. Pixuri, vitamine, telefoanele, carnetele sunt toate la îndemână.
Vesta pe care o port are chiar și un buzunar de mari dimensiuni pe tot spatele, așa că am purtat acolo inclusiv caiete de format mare, tip studențesc. Unele veste au niște inele subțiri, metalice. Am pus pe ele cheile, dar și portofelul legat cu șnur. Nu te mai doare capul. Pui vesta și ai totul la purtător când pleci de acasă. Nu mai stai o jumătate de oră să le aduni pe toate împrăștiate care pe unde.

Iarna asta am văzut veste matlasate de toate culorile. Merg singure pe stradă cum se spune. Așa de multe sunt, inclusiv la Breaza. Puse peste un pulover mai gros, țin suficient de cald, nu mai trebuie nimic pe deasupra. Ce credeți că vom purta primăvara asta?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *