România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Brâul Maicii Domnului va fi adus la Biserica Sf. Ilie – Ghencea și la Spitalul Marius Nasta din Capitală

Cinstitul Brâu al Maicii Domnului de la Mănăstirea Kato Xenia din Grecia va fi adus la Biserica „Sfântul Ilie” – Ghencea din Capitală. Pelerinajul va avea loc între 30 mai și 4 iunie.

În contextul Anului omagial al pastorației și îngrijirii bolnavilor, racla cu Sfântul Brâu al Maicii Domnului va fi aşezată spre închinare în biserica din curtea Spitalului „Marius Nasta”, ocazie cu care va fi oficiată Taina Sf. Maslu pentru cei bolnavi.

Parohia „Sfântul Ilie” a pregătit un program liturgic special pentru această perioadă. De asemenea, se vor desfășura conferințe pe teme medicale și duhovnicești, dar și un concert susținut de grupul psaltic „Tronos” al Catedralei Patriarhale.

Adresa Parohiei „Sf. Ilie – Ghencea” este Str. Strada Floare de Gheață, nr. 1, sector 5 – Prelungirea Ghencea.

Programul detaliat al celor 6 zile de pelerinaj poate fi consultat în imaginile de mai jos.

Foto credit: Arhiva Basilica.ro

Text preluat de pe site-ul Basilica.ro


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *