România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Breaking news: Candidatului Klaus Iohannis i se suflă răspunsurile!

Miercuri, 13 noiembrie 2019, în locul confruntării cu Viorica Dancilă, Klaus Iohannis a organizat o așa zisă conferință de presă. Așa cum se vede în această fotografie, pe care refuză să o publice presa cartelului, candidatul Klaus Iohannis are o cască în ureche prin care i se suflă răspunsurile din regie.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Breaking news: Candidatului Klaus Iohannis i se suflă răspunsurile!”

  • Un plăvan nesimțit acest candidat..

  • Și pe ăsta l-ați moderat?

  • La fel mi se pare si mie, am sarit prin asa zisa conferinta, insa atunci cand il intreaba Tapalaga cu guvernul Ponta cu martea neagra, parca prea ezita la raspunsuri, se pare ca de undeva ar cauta raspunsurile sau ca asteapta ca cineva sa ii zica inainte ceva.

  • Este un tip de cască în genul unui aparat auditiv, care are o culoare apropiată de culoarea pielii!
    O sa revin cu o poză!

    • E terminat nazistu ca si terminatzii lui din presa, gen Dan Tapalaba sau CTP. Intrebarea e cum a rezistat klaus la Cotroceni atita timp. Ca de fomishtii lui nu ne mira

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *