Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Breaking News: După Breaza, urmează Sighișoara!

Gata, cititorii nu vor mai afla vești de la Breaza atunci când vor urmări rândurile mele. Anunț public pe această cale că ne facem bagajele pentru a deveni mureșeni. Adică plecăm în județul Mureș, mai precis la Sighișoara!

Pentru cei care mă știu născut la București, precum și trăitor în acest oraș decenii la rând, recapitulez că am făcut un salt în Prahova, din motive care țin de afecțiunea pentru nepoate. Ele stau vara la Câmpina. Am locuit aici în 2018. Din primăvara lui 2019, am trăit la Breaza, cu scurte întreruperi, pentru simplu motiv că la Câmpina nu am  mai găsit ceva convenabil de închiriat. A fost o perioadă frumoasă, dar care se apropie de concluzii. Cum îngerașii care sunt fetele băiatului nostru stau acum mai mult în București, nu mai avem motivație pentru a rămâne aici . Tot afecțiunea, dar pentru a doua noastră fată, prima stă deja cu noi, ne împinge cu forță spre un nou salt spre centrul României.

Desigur, tot că vă scriu aici nu este o chestiune internațională, ori măcar națională sau regională pentru a merita atenție. Dar, am vrut să explic pentru ce va urma pe cristoiublog.ro o serie de texte însoțite de imagini din tărâmul de poveste care este Sighișoara.  Cum e dificil să faci trambalarea schimbării domiciliului pe frig, așteptăm puțin să dea colțul ierbii și apoi Sighișoara va scrie pe noi.

Nu vom părăsi prieteniile făcute în Micul Davos, le vom cultiva și le vom rafina.
Micuța gară din Breaza haltă, acolo unde s-a filmat „Steaua fără nume” a lui Sebastian, va fi iar animată. Vom pleca de acolo să descoperim alt astru pe bolta cerului.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *