Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Breaza în pandemie: Moarte și naștere

Motto: „Creştinul se naşte muritor şi moare nemuritor” – Emil Cioran

Vești de tot felul își fac loc spre atenția noastră.
Din acest noian de știri primite la Breaza, în vreme de pandemie, aleg doar extremele, cea mai tristă și cea mai bună.

În urma unui stop cardiac, a încetat din viață și va fi incinerat, miercuri 23 decembrie, pictorul Mihai Mafteuță. El era mai mult decât un artist, era un personaj caracterizat de generozitate, ceea ce este mai rar în lumea creatorilor.

Am avut cu el o relație aparte, vorbeam deseori la telefon și când aveam timp puțin mergeam la atelierul său, acolo unde era un tezaur de creații plastice.
De fiecare dată, făceam achiziții, de dimensiuni mai mici ori mai mari. El știa că fac din ele multe cadouri și m-a rugat să îi fac legătura cu oamenii care primeau rodul preocupărilor sale. Dorea să știe la cine au ajuns.

S-a născut la Iași, a lucrat mult timp în Ministerul Finanțelor. A luat lecții și a fost îndrumat de pictorul Nicolae Ambrozie, cel care a pilotat perioadele de început ale multor pictori care fac parte de Asociația Artiștilor Plastici din București.
Lucrările sale au ajuns până în Germania, Franța, Rusia, Statele Unite ale Americii, Bulgaria, Spania ori Regatul Țărilor de Jos.

După moarte, nașterea.
Ne apropiem de Sărbătoarea Nașterii Domnului Iisus Hristos. Să ne fie tuturor de folos!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *