Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Brișca pe curea, în PNL. Cîțu e tot mai convins că e salvatorul nației

Politicienii și-au găsit o agora unde pot bate câmpii cu grație, reduce la tăcere vocile critice și conviețui în bula lor, în care sunt frumoși și deștepți: Facebook. Exemple strălucite, din păcate neexploatate la adevăratul potențial, au fost Violeta Alexandru și Marcel Vela. Prima și-a făcut din Facebook o oglindă în care se admira singură și își aprecia hărnicia fără seamăn. Vela, bietul Vela, a fost probabil o victimă a unor consilieri plătiți să-și bată joc de el.

Într-un mesaj, publicat pe Facebook, Florin Cîțu, aspirant la șefia partidului, s-a grăbit să își dedice o odă cu ocazia aniversării a 146 de ani de la înființarea PNL. Ludovic Orban, care e mai vechi în PNL decât Cîțu, nu a scris nimic.

„La mulți ani, România liberală!
Partidul Național Liberal aniversează astăzi 146 de ani de la înființare.
Aproape un veac și jumătate în care PNL a promovat singura soluție pentru bunăstarea tuturor cetățenilor: liberalismul.
Când am decis să intru în politică, am știut că singura variantă este să fiu liberal.
DOAR liberalismul salvează România, iar românii trebuie să știe că guvernul de dreapta este singura soluție!
În 2019, PNL a scăpat țara de PSD și și-a asumat guvernarea într-o perioadă foarte dificilă.
Acum, guvernul pe care îl conduc își asumă cele mai curajoase reforme liberale.
Pentru România urmează o etapă importantă, de creștere economică. Nu există altă soluție, doar liberalismul.
La mulți ani, PNL!”


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Brișca pe curea, în PNL. Cîțu e tot mai convins că e salvatorul nației”

  • Atentie, vine liberalismul printre noi si ne salveaza de toate problemele. Fiti pe faza, nu ratati ocazia ! Adio gropi in asfalt, adio saracie, adio poluare, adio probleme de sanatate, adio probleme de educatie ! Va dati seama cat sunt astia de competenti ? Toti unul si unul ! Care de care mai inteligenti, mai destepti, mai gospodari !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *