Nicolae Ciucă: Vom negocia cu toate forțele responsabile, astfel încât, într-o perioadă de timp cât mai scurtă, să reușim să alcătuim guvernul și să poată să fie aprobat în Parlament

Bulai a ajuns la alt nivel, se ocupă de industria de apărare

Politicienii și-au găsit o agora unde pot bate câmpii cu grație, reduce la tăcere vocile critice și conviețui în bula lor, în care sunt frumoși și deștepți: Facebook. Exemple strălucite, din păcate neexploatate la adevăratul potențial, au fost Violeta Alexandru și Marcel Vela. Prima și-a făcut din Facebook o oglindă în care se admira singură și își aprecia hărnicia fără seamăn. Vela, bietul Vela, a fost probabil o victimă a unor consilieri plătiți să-și bată joc de el.

Văd că PSD e scandalizat că a apărut colegul meu Claudiu Năsui.
într-o filmare la o fabrică de armament. Ipocrizia e la ea acasă la PSD.

Dar să vedem ce avem noi aici din 2019?
Doamna ex-premier PSD Dăncilă în vizită la aceleași fabrici de armament cu filmare cu tot. Unde era indignarea PSD atunci?
Ia uitați ce se plimbă doamna Dăncilă nestingherită și filmată printre marile secrete de stat ale României sovietice.

Colegul meu Claudiu Năsui nici măcar nu a făcut o filmare malițioasă. Dimpotrivă. Știu de la el cât de mare este dezastrul în care se află industria de apărare de stat. Dezastru care nu apare în filmarea lui, dar pe care sper să-l arătat într-o zi.

Temerile mafiei pesediste sunt că, de fapt, acum ies la iveală toate combinațiile pe care le-au făcut, care au adus industria de apărare în halul în care este acum. Uită însă că și doamna premier Dăncilă a fost în vizite similare, cu presă, printre marile secrete de stat ale României sovietice.
Problema industriei de armament nu este că văd românii adevărul stării ei, problema este că a fost falimentată de mafia PSD-istă timp de 30 de ani. Asta abia este adevărata problemă.

(Iulian Bulai)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog