Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Bulai: „Dacă nu aș fi membru fondator al USR, aș fi fost probabil în PNL”

Deputatul Iulian Bulai ignoră cu desăvârșire toate sfaturile care i se dau pe Facebook, unele răutăcioase, cele mai multe, altele binevoitoare și ascultă doar de puținii care îl încurajează să-și dea cu părerea despre orice și să prezinte soluții.

 

Ziua de luni și-o consacră evenimentelor interne și externe. Mai întâi, le-a dat o palmă liberalilor, chiar de aniversare.

„Astăzi PNL își serbează ziua de naștere. 146 de ani. Le urez colegilor din PNL să aibă mult curaj, înțelepciune și tărie. Pentru a promova mai mult liberalism, mai multă deschidere și reformă, drepturile omului și o societate deschisă.

În poza de mai jos sunt împreună cu Alexandru Muraru. Deputat liberal de Iași. Înainte să devină șef la PNL Iași. Am uitat ce ziceam, dar aveam un stilou galben în mână. O legătură cu liberalismul.

Dacă nu aș fi membru fondator al USR, aș fi fost probabil în PNL. Aș fi luptat pentru valorile de mai sus și m-aș fi asigurat că oameni ca Mihai Chirica nu ar fi intrat în partid, iar situații ca cele de la Apele Române Iași-Bârlad să nu existe!

La mulți ani, PNL!

Mult succes, Alexandru!”, a scris Bulai pe Facebook. Cu această postare, deputatul a câștigat 19 fețe înfuriate și nici o inimioară.

La două ore distanță, Bulai a revenit, de această dată decis să facă ordine pe plan internațional și, desigur, să dea sfaturi.

„Dictatorul Lukașenko trebuie să îl elibereze rapid pe jurnalistul Roman Protasevici.

Toate țările din Uniunea Europeană trebuie să arate solidaritate cu cei care luptă în Belarus pentru apărarea drepturilor omului și ale jurnaliștilor.

Un semnal serios din partea României ar fi să-l declarăm non grata pe ambasadorul Belarusului la București, iar MAE să îi dea un termen rapid de părăsire a teritoriului țării noastre.

Lukașenko îi inspiră și pe alți lideri regionali. Dacă forțele din spatele lui Dodon câștigă alegerile în Republica Moldova, putem avea un nou Belarus în coasta României.

Lukașenko trebuie izolat. Jurnaliștii și militanții pro democrație din Belarus trebuie susținuți. Cu acțiuni concrete, nu doar declarativ”, a postat Bulai.

Aici a obținut zece inimioare și hohote de râs, dar și comentarii acide.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Bulai: „Dacă nu aș fi membru fondator al USR, aș fi fost probabil în PNL””

  • Dupa mintea ta, da, ambasadorul ar trebui declarat persona non grata … dar dupa legile si cutumele diplomatiei, nu.
    Voi astia de la usere intii vorbiti si dupa aceea ginditi …. sti cum se numeste asta? … – Prostie!
    Si tot o tineti langa, asa, pina o sa iesiti din parlament
    … bravo!!!

  • Ma numesc Adrian Draghescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *