Henry Kissinger, la Davos: „Negocierile trebuie să înceapă în următoarele două luni, înainte de a crea tulburări și tensiuni care nu vor fi ușor de depășit”

Căderea regimului din Afganistan – un eveniment cu consecințe incalculabile pentru Occident


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Căderea regimului din Afganistan – un eveniment cu consecințe incalculabile pentru Occident”

  • cuvantul haos e incompatibil cu vremurile. cum sa mai fie folosit, nenică, cuvintul haos, pe vremurile astea, cind ecuatia de miscare a Civilizatiei tinde sa fie definita matematic?!

    ( pandemia a disponibilizat cunoastere adanca, la prima mana, despre cum poate fi dinamizata, prin generarea unor cauze punctiforme ( Kabul azi, gen ), ecuatia de miscare a lumii mari.))

  • incalculabilul a expirat. acum a sosit vremea calculabilului. intamplarea a expirat, iar asta doar pentru ca Viitorul poate fi mapat. ..ce…intamplare e aia, daca stii ca va urma?!:))

    cu cat ceva pare a fi un soi de balamuc, cu atat cevaul ala e mai binebtinut in frau, basca faptul ca fix cevaul asta devine vector care sustune schimbarea paradigmei, tinta fiind manifestarea Lumii Noi

  • Ba io cred ca e fix invers. Toate calculele sint deja facute. Iar erorile, acolo unde pot exista, sint cunoscute cu precizie matematica.
    Evenimentul nu e o intamplare, ci o decizie, o actiune, cu proiect in spate, cu tot ce trebuie:))

  • Scopul este invazia musulmană în Europa,dar printre ei sunt chiar teroriști,iar majoritatea vor venii în Germania și trafic masiv de arme,droguri.Toți sunt mână în mână,noi suntem cei care suferim.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog