Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Căderea regimului din Afganistan – un eveniment cu consecințe incalculabile pentru Occident

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Căderea regimului din Afganistan – un eveniment cu consecințe incalculabile pentru Occident”

  • cuvantul haos e incompatibil cu vremurile. cum sa mai fie folosit, nenică, cuvintul haos, pe vremurile astea, cind ecuatia de miscare a Civilizatiei tinde sa fie definita matematic?!

    ( pandemia a disponibilizat cunoastere adanca, la prima mana, despre cum poate fi dinamizata, prin generarea unor cauze punctiforme ( Kabul azi, gen ), ecuatia de miscare a lumii mari.))

  • incalculabilul a expirat. acum a sosit vremea calculabilului. intamplarea a expirat, iar asta doar pentru ca Viitorul poate fi mapat. ..ce…intamplare e aia, daca stii ca va urma?!:))

    cu cat ceva pare a fi un soi de balamuc, cu atat cevaul ala e mai binebtinut in frau, basca faptul ca fix cevaul asta devine vector care sustune schimbarea paradigmei, tinta fiind manifestarea Lumii Noi

  • Ba io cred ca e fix invers. Toate calculele sint deja facute. Iar erorile, acolo unde pot exista, sint cunoscute cu precizie matematica.
    Evenimentul nu e o intamplare, ci o decizie, o actiune, cu proiect in spate, cu tot ce trebuie:))

  • Scopul este invazia musulmană în Europa,dar printre ei sunt chiar teroriști,iar majoritatea vor venii în Germania și trafic masiv de arme,droguri.Toți sunt mână în mână,noi suntem cei care suferim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *