Camelia Crăciun din Brașov, o artistă cu mai multe fațete strălucitoare

Ușor, ușor, trec și sărbătorile de iarnă. Dar, pentru mine atmosfera sărbătorească continuă cotidian datorită artiștilor pe care am ocazia să îi aduc în centrul atenției.

Astăzi spre exemplu, am o bucurie aparte, luminoasă, deoarece invitata zilei este o artistă cu mai multe fațete strălucitoare. Doamna Camelia Crăciun din Brașov.

–Ce cuprinde bilanțul dvs artistic pe anul 2023?

-Sunt o norocoasă, pe drumul meu, am avut șansa să cunosc persoanele potrivite care m-au ajutat sa descopăr libertatea, bucuria și frumosul.

Le mulțumesc tuturor profesorilor mei, care m-au îndrumat din 2010, la Școala de Artă din Brașov, unde am urmat în paralel secțiile pictura clasa prof Mattis  (11 ani), sculptura clasa prof. Ferent (4 ani), în prezent iconografie clasa prof. Gliga (anul 3) și artă fotografică clasa prof. Corina Drăgan (anul 2). Totodată am avut oportunitatea să fac și cursuri de ikebana și ceramica asiatică.

Una peste alta, în 2023 am reușit să expun Universurile mele, a 13-a expoziție de pictură, toate la galeria KronArt, mulțumesc pe această cale domnului Gabriel Stan pentru susținerea și îndrumarea primite. Câteva lucrări le-am expus și la Bienala albastră precum și în cadrul concursului ”E-Vizual ART Debut”.

Și drumul meu continuă, momentan pregătesc o nouă expoziție de pictură și fotografie.

Mulțumesc tuturor care mă urmăresc și susțin pe mediile on-line ( mai jos coordonatele mele) .

Camelia Crăciun

Kam Arts& Happiness

https://www.kamartshappiness.ro/

https://www.facebook.com/kamartsandhappiness

https://www.instagram.com/kam_arts_happiness/

Am atașat o selecție din lucrările mele….Vă mulțumesc mult.

-Și noi vă mulțumim frumos și vă dorim un an fructuos! Ca să rimeze.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *