Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Campanie cristoiublog.ro. Accidentul ministrului Lucian Bode a rămas fără răspunsuri

Au trecut 00 zile de la accidentul ministrului Lucian Bode și nu există niciun răspuns

Dacă un motociclist nu ar fi filmat accidentul produs de mașina SPP cu care ministrul Transporturilor, Lucian Bode, circula duminică, 30 august, astăzi nu se mai vorbea despre niciun caz. Chiar și așa, începând cu președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban, toți oficialii încearcă să bagatelizeze accidentul, iar alții să-l mușamalizeze.

cristoiublog lansează un set de întrebări care ar putea, cât de cât, să lămurească situația. În alte împrejurări, dacă era vorba de oameni obișnuiți, nu ar fi fost tergiversat cazul.

  1. Care este numele șoferului, angajat la SPP? Procurorul căruia i s-a luat dosarul a spus, evaziv, că Nicolae Lupu.
  2. Care este starea lui de sănătate?
  3. Care este starea de sănătate a victimelor?
  4. Ce s-a întâmplat, timp de 5 zile, până a ajuns dosarul la procuror? La dosar nu există nicio declarație. Au fost și au dispărut sau nu s-a făcut deloc?
  5. Dacă s-a făcut o anchetă internă pentru a se stabili cine a decis ca șoferul să încalce toate regulile de circulație. El sau ministrul?
  6. Unde este punctul de vedere oficial al Brigăzii Rutiere, care ar fi trebuit, la fel ca în cazul altor accidente, să comunice starea de fapt de la fața locului, inclusiv rezultatele alcooltestului, dacă s-au făcut?

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *