Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Cancelarul german le stinge lumina celor de la USR

Comentarii

8 comentarii pentru articolul „Cancelarul german le stinge lumina celor de la USR”

  • Maestre, Trump e arestat pt ca a dat bani unei curve. Tapalaga, Pantazi tiganul si cu Danilet trebuiau sa fie la inchisoare de mult pt intrare ilegala in arhiva SIPA . Inutilitatea lor in presa, in viata de zi cu zi, ar trebui sa se sinucida este ca au pus o intrebare canceraului german care conduce o tara prin coalitie stanga dreapta. Deci tiganul Pantazi mai bine isi dadea fic in piata publica pt ca arata intelepciune.
    ,

  • Pentru o viata mai indelungata si mai sanatoasa : pace sufleteasca (calm, fara stres, exercitii de respiratie, meditatie, tai chi, yoga ) ; dieta hipocalorica (aportul caloric un pic mai mic decat consumul de energie al corpului), fara zahar, preferinta pentru mese in companie placuta, linistita, cu alimente bio/eco, alcaline sau care alcalinizeaza mediul intern al corpului ; sa alegem sa pastram in gand si in suflet sentimente de bunavointa, recunostinta, bucurie si iubire, si sa lasam deoparte toate sentimentele si emotiile negative ( mai ales frica, dar si ranchiuna, invidia, remuscarea.. .) ; plimbare, miscare in natura in aer curat; veselie, ras, comedie; credinta, convingerea ca vom trai sanatosi pana la 100 de ani (sau 120-130, dupa dorinta).

  • Nea Ioane, te-ai cam dat grande cu rechizitoriul pe care l-ai primit prin mijloace specifice…?…..văd că a apărut pe toate siturile….

  • Nu sunt un fan Rares Bogdan . As zice ca , dimpotriva ! Pe langa el , Catavencu era un simpatic.
    El a facut o greseala : a fluierat in Sinagoga ! L-a criticat pe Goldmanescu . Nu stia el ca nu trebuie sa dai in caine , ca nu stii care-I e stapanul ?
    “Ai nostri” nu pot fi criticati . Ba mai mult trebuie sa lovim in dujmani. Sa luam exemplul luminos al lui Zelenski . Da el in BO , dam si noi . Nu vreau sa zic dar spun ca pe frontul anti BOR a intrat si Orange Commercial , prin faptul ca nu mai distribuie in grila de programe , Trinitas , postul TV al Patriarhiei Romane . In schimb , posturile pocaiesti n-au fost deranjate . Ele sunt de partea buna a istoriei.
    Nu degeaba ne-a inchinat americanilor pocaitul Coldea.

  • ce legatura au intrebarile lui Pantazi cu conferinta asta de presa???? ai un invitat si vine un jurnalist si te intreaba din casa????? Jurnalistii astia nu stiu cand si ce sa intrebe la diferite tipuri de conferinte de presa???? Din acest motiv ne scuipa toti in cap !

  • Stupefianta intrebare!!!!! Cum adica, intrebi daca nu este cazul sa ne puneti din nou catuse????? Pai omul ala e intreg la cap????? Cat de jos caracter poti sa ai???? Pai polonezii si ungurii asa fac????? Ce mizerie de om!!!!!!!

    • @carmen a scris pe 04/04/2023 la 10:41
      E si el barbat acasa sub pat…ca multi altii…
      „” 3. Legătura veche între Raluca Pantazi (probabil sotia lui cristi pantazi, tot de la hotnews !) de la Hotnews, cea care a preluat delațiunea lui Bartic și șeful ASUR, Alexandru Toma Pătrașcu
      Tot ca o coincidență – am aflat de data aceasta de la ActiveNews, faptul că Raluca Pantazi de la HotNews, este o apropiată a șefului ASUR, Alexandru Toma Pătrașcu, care o „hrănește” constant cu subiecte pe teme secularist-ateiste.
      Jurnalista postează cu promptitudine toata propaganda anti-biserică venită de la ASUR pe site-ul HotNews.””
      „” 1. Legătura veche între Bartic și denunțătoarea Luminița Macsim, mama fetei din clasa profesorului Moldoveanu
      Bartic este angajatul Luminiței Macsim, care impreună cu Fabiola Hossu este patroana școlii private „Little London”. Patroana, Luminița Macsim, este mama care a făcut denunțul in cardasie cu Bartic si Hotnews. Fata ei avea note mici la matematică spre disperarea mamei, iar mama, patroană milionară a unei scoli private din rețeaua ONG-istă, nu-și putea încăpea de ciudă ca un „neica nimeni” îi dă fetei ei note mici. De aceea, s-a gândit că acum este momentul sa acționeze împotriva profesorului.
      2. Legătura veche între Marcel Bartic, Luminița Macsim și HotNews
      Faptul că Bartic e un apropiat al oficinei Hotnews reiese rapid daca căutam in arhiva ziarului: aflăm astfel că HotNews îî face reclamă (gratuită?) în ziar școlii private „Little London” acolo unde este patroană Luminița Macsim și îi face reclamă nu pentru pregătirea la matematică, ci pentru că e „singura scoala din zona Bucuresti-Ilfov care nu face Religie”.
      Cine ne spune asta? „Liliana Vasile si Marcel Bartic, directori educationali la Little London” într-un interviu acordat HotNews.””
      https://de-de.facebook.com/AlexandruTomaPatrascu/posts/506287906199160/
      Toate Bune!!!
      Vali Constantinescu

  • A trecut vremea USR-ului.
    E bine să nu băgăm mâna în foc pentru afacerile din spatele spațiilor comerciale din aeroporturi și din imediata apropiere a acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *