Sorin Grindeanu: Partea ucrainenă a dat un acord parţial pentru începerea măsurătorilor pe braţul Chilia, partea ucraineană. Insistăm ca flota de nave specializate a României să primească acces şi pe celelalte sectoare ale braţului Chilia, dar şi pe canalul Bâstroe

Când e vorba de ei, deontologii descoperă că Justiția nu e independentă


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Când e vorba de ei, deontologii descoperă că Justiția nu e independentă”

 • manifestarea plenara a ‘punerii la indoiala’ care s-a scoborat in Lume de curind,
  …pina mai ieri ea manifestandu-se, insa neavand tendinta de a se manifesta plenar,
  face ceva ultradeosebit, si facerea se poate observa mai lesne chiar in cazul bisericii:
  propovaduieste Sinteza!

  adica…darea la pace, cu p mic.

  cum se desfasoara propovaduirea Sintezei?
  pai simplu: cu pasi de Melc!, pe nesimtite, …nici nu-ti dai seama!, in stilul lui Popper,
  insa dupa o vreme…te trezesti pe cu totul alte meleaguri, asta in cazul in care te mai trezesti!:))

  prin urmare BOR n-are decat sa se desparta in superpozitii, una dintre ele dand ‘cezarului ce-i apartine, adica…sinteza, iar cealalta manifestandu-se pe pozitia Tezei Absolute, adica a Sintezei-Omega :)), ca Ultima-Sinteza e chiar Teza, tot asa cum Omega e si Alfa, tot asa cum Duminica si Lunea…una sint!

  ‘propovaduirea Sintezei’, ca dare la pace, e ‘Anti zicerea lui Hristos’, care spunea ca…ori intr o barca, ori in ailalta!

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog