Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Când guvernezi cu scîrbă și dispreț, scîrba și disprețul ți se întorc înapoi întreit

Subiectul închiderii piețelor este de departe cel mai detrimental pentru actuala guvernare. O decizie absolut cîinească, lipsită de orice fel de dreptate socială ori de urmă de umanitate. La care populația a răspuns cu o furie și o scîrbă pe măsură.

Pe cît de ticăloasă a fost decizia echipei Orban / Iohannis de a favoriza supermarketurile deținute de multinaționale, pe atît de intens a fost oprobriul public. Nu a fost măsură luată de la începerea crizei Covid care să genereze șucăr mai puternic.

Cei de la guvernare și-au dat seama ce cruntă greșeală au făcut și au încercat să dreagă busuiocul. Prea tîrziu. Valul de furie a cuprins deja întreaga țară. Toată lumea, indiferent dacă a pus sau nu piciorul în vreo piață în ultimul timp, este indignată de această decizie cretină.

Este posibil ca incidentul respectiv să reprezinte punctul de cotitură al acestei toamne politice. Un subiect la care nimeni nu s-ar fi gîndit acum o săptămînă a ajuns să fie singurul lucru de care se discută, eclipsînd toate celelalte teme de campanie pe care competitorii politici și-ar fi dorit să le rostogolească spre propriul cîștig electoral.

Ce să-i faci? N-ai ce să-i faci. Se numește karma și produce consecințe. Cînd te doare în cot de oameni și guvernezi cu scîrbă și dispreț, scîrba și disprețul ți se întorc înapoi întreit în freză. Cînd ți-e lumea mai dragă și cînd te aștepți mai puțin.
Ghinion. Să fie primit.

(Text preluat de pe pagina Facebook Mirel Palada)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Când guvernezi cu scîrbă și dispreț, scîrba și disprețul ți se întorc înapoi întreit”

  • „închiderea piețelor ,,,. O decizie absolut cîinească, lipsită de orice fel de dreptate socială ori de urmă de umanitate ”
    Iata sinteza exprimata perfect a Administratiei Romaniei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *