România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Cartea „Bucureștiul, sub dictatura Coronavirus” este în librării

Imediat ce a ieșit de la tipar, am recitit fragmente din carte. Am retrăit acele clipe. Acum, când lumea umblă pe străzi, aproape că nu-mi vine să cred că am mers atâta timp printr-un pustiu. Peste câtva timp, nu mult, sper, când viața noastră va reveni la normal, acele luni de groază, de pustietate, chiar și de anxietate, ni se vor părea ireale. Însă, trebuie să le știm, pentru că au existat.
Cartea „Bucureștiul, sub dictatura Coronavirus” este mărturia acelor momente.

Se poate comanda pe pagina Editurii Mediafax: https://editura.mediafax.ro/, Elefant și Emag și se găsește în librăriile Cărturești, Librarium, Mihai Eminescu, Libris și Avec MM (Aeroport Otopeni)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *