Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Ce azi e conspirație, mâine e audiere în Senat. Dr. Fauci, chemat să lămurească niște finanțări controversate

Zilele acestea, dr Fauci este audiat în Senatul SUA despre originea acestui virus,mai precis despre controversate finanțări din banii publici americani pentru laboratorul din Wuhan. Din iunie 2014 până în mai 2019, Alianța EcoHealth a Dr. Daszak a primit o subvenție de la Institutul Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID), care face parte din Institutul Național de Sănătate (NIH) , pentru a face cercetări privind „gain function” la coronavirusuri, la Institutul Wuhan din Virologie. Dr Fauci conduce Institutul Național de Alergii și Boli Infecțioase, o precizare relevantă în cronologia ultimului an și este cel care a aprobat ca aceste fonduri să meargă spre studiile pe coronaviruși, dar, în același timp, este și cel care a condus lupta contra noului coronavirus.. Un conflict de interese flagrant, nu ați zice? La capitolul conflict de interese, îl amintim și pe dr Daszak. Cine credeți că a fost trimis în China, de către OMS, pentru a verifica dacă noul coronavirus este scăpat din laboratorul din Wuhan sau cadou de la pangolin? Dr Daszak, cel care a stat trei ani în Wuhan, China pentru a augmenta patogenitatea virușilor corona.. Nu, nu este invenția mea, este subiectul audierii din Senat, pe baza unor documente certe.
Ce este „gain function”? Studiile de laborator au urmărit mărirea contagiozității și a mortalității unui virus, a dezvoltării capacității sale de a se lega de celula umană,practic o modificare genetică a virusului, transformarea sa în potențială armă biologică.
Prima întrebare :de ce nu au fost efectuate aceste studii în SUA? De ce au fost externalizate? De ce, dacă sunt absolut necesare științei? Pentru că finanțarea lor este interzisă. Legea este foarte clară. O singură excepție este prevăzută, când șeful finanțării stabilește că cercetarea este urgent necesară pentru a proteja sănătatea publică sau securitatea națională. Dr Fauci (NIAID) sau Dr Francis Collins (director NIH) au semnat acordarea acestor subvenții, considerându-le „urgent necesare”. Dacă s-ar fi desfășurat în orice laborator din SUA, această urgență ar fi fost verificată, dar în China..cine are acces?
Dacă numele NIH vă sună cunoscut, este, probabil, pentru că formula vaccinului, elaborată în ianuarie 2020 (!) a fost trimisă către NIH pentru testare și producere în masă. Conflict de interese sau simple coincidențe? Aceeași oameni care au finanțat experimentul, au fost cei care au luptat contra virusului sau au produs vaccinul, iar solul OMS în Wuhan și a verificat propriul loc de muncă..
Seria coincidențelor continuă. Din toate țările din lumea asta mare, de ce să alegi, pentru desfășurarea unor cercetări de o așa mare importanță, China, țară recunoscută ca fiind campioană la spionaj?De ce îți mai aperi cu armate de profesioniști secretele, dacă permiți, ca pe banii americanilor, să fie făcute cercetări comune cu chinezii? Ce te-a îndreptațit să crezi că o tehnologie cu potențial de armă biologică nu ar fi fost însușită de China? Reclami cu mânie democrată că imensa și comunista China dezvoltă, cu ajutorul armatei, arme biologice, dar tu îți duci echipa, pe banii tăi, să îi ajuți? Nu pare ciudat?
Dacă ești China, nu ai bani și cercetători pentru a desfășura aceste experimente? Ai nevoie de suport occidental? Nu prea cred.. De ce te-ai complica cu americanii? Nu pare ciudat? De ce să riști să îi lași să te indice ca vinovatul de serviciu?
Serviciile din toată lumea nu au identificat în timp util pericolul și nu au elucidat misterul. De ce este o speță atât de grea? Finanțările americane nu au fost din bani privați, ascunși prin paravanele unui paradis fiscal.. Nu! Bani publici americani, ușor de urmărit, iar cercetările nu au durat o săptămână, ci trei ani..
Pentru a risipi orice nedumerire, aflăm că laboratorul din Wuhan, unde s-au desfășurat aceste cercetări, are un nivel de securitate mediu (2),deși este necesară o securitate de tip 4,high level. Nivelul relativ scăzut de securitate a făcut posibilă și eventuala scăpare din laborator a virusului, dacă se va stabili așa, în detrimentul tezei cu pangolinul.
De ce să alegi China și nu altă țară? Pentru că în China este greu de intrat , nu se poate verifica un laborator cu mare ușurință. Priviți la OMS! Întreaga comunitate mondială a reușit să intre în Wuhan după un an de zile, și atunci cu o rază de acțiune limitată. Singura țară care putea asigura misterul și nebuloasa și care putea rezista presiunii comunității internaționale este China. Practic, că în laboratorul din Wuhan se juca table toată ziua sau se amorsau cele mai oribile bombe biologice, habar nu avem, suntem pe tărâmul speculațiilor.
Dacă ai ales China, de ce nu ai desfășurat proiectul într-un mediu cu nivelul de securitate adecvat? Și atunci nu mai exista riscul „scăpării” virusului! Poate exact din acest motiv :nu se putea folosi scenariul benign al scăpării neintenționate a virusului din laborator..
Repet, de speculat se poate specula în orice direcție. Totuși, finanțarea semnată de dr Fauci pentru cercetătorii chinezi este un fapt și nici nu este o noutate. Acum un an, am scris și eu și mulți alții despre această serie de „coincidențe”. Ciudat, deși informațiile erau publice, certe, foarte mulți propagandiști (includ aici ziariști, experți, medici, specialiști, politicieni) s-au luptat să acopere realitatea, etichetând toate aceste informații ca fiind conspirative, deci false. Au mințit cu intenție? Da, absolut da. Nu trebuie să mă credeți pe mine, ci pe senatorii americani. Ceea ce este relevant este că, aceeași oameni care au mințit în privința finanțării din Wuhan, sunt aceiași care au susținut că masca, restricțiile, închiderea spitalelor sunt bune. Aceiași care acum fac propaganda cea mai agresivă pentru vaccin. Aceiași care propun și susțin apartheidul medical. Ce ne face să înlăturăm, la modul absolut, ideea că așa cum au mințit cu seninătate o dată, nu pot repeta minciuna și a doua, a treia, a mia oară??
Revenind la originea virusului care ne-a modificat viața, sunt trei posibilități :a apărut spontan, undeva în Asia, a fost scăpat in mod neglijent din laborator, neintenționat, sau a fost eliberat cu cea mai clară intenție. Nu este demonstrat irefutabil niciunul din aceste scenarii. Interesul ar trebui să fie mare, în funcție de aceste date, putem aprecia și justețea măsurilor, carantinărilor și valoarea de adevăr a imunizării maratoniste.
Am readus în discuție prăfuita problemă a originii virusului, pentru că văd multă îmbujorare cu ocazia ridicării obligativității purtării măștii în aer liber. Ce s-a întâmplat atât de important? A fost ridicată o măsură care nici nu trebuia introdusă, bazată pe studii și sfaturi măsluite ale unor specialiști cumpărați. Și ticăloșia are o oarecare simetrie, deci mă aștept să apară studii care să justifice ridicarea măsurii. Problema reală este de ce am trăit acestă furie pandemică timp de un an, de unde a răsărit, este un fenomen natural sau unul artificial. Numai în funcție de aceste lămuriri, putem aprecia justețea măsurilor și ne putem vaccina fără a fi nevoie de amenințări. Cum putem ști că nu suntem pioni într-o inginerie socială? Prin elucidarea apariției virusului. Nu face absolut niciun serviciu narațiunii pandemice că aceiași specialiști cu conturi grase, care au mințit neselectiv privind fondurile americane pentru Wuhan,sunt acum icoanele imunizării prin vaccinare..
Atenție! S-a ridicat obligativitatea purtării măștii, dar nu s-a interzis purtarea ei în aer liber, deci doritorii o pot purta în continuare. O singură nelămurire :de ce ați contesta autoritățile care vă spun că e safe să nu o purtați? Nu aveți încredere în ele? Măi, de un an îi ascultați orbește în cele mai nebunești propuneri..s-a rupt lanțul de iubire? Vai mie, credeți că sunteți mințiți? Ooo!
Plutind în această mare de coincidențe, necunoscute, minciuni și interese politice și financiare, deghizate în studii medicale, putem să ducem Conspirația la un alt nivel. Natural sau produs de laborator, spontan sau lăsat liber, din culpă sau cu intenție, de ce acest virus a avut nevoie de instrumente ajutătoare? Teste care nu disting între virusul gripal și noul virus, teste reglate astfel încât să genereze valuri de infectați, tratamente care nu vindecă, rată de mortalitate ajutată din pix, autopsii care nu au indicat leziuni specifice, morți colaterale, non covid, mult mai multe decât cele aparținând virusului, trimiterea spre moarte a cronicilor lăsați fără tratamentele specifice.. Și dacă acest virus apărea în parculețul unde îmi plimb cățelul, felul absolut intenționat în care a fost umflat fenomenul pandemic nu poate fi decât un experiment social imens, o inginerie elaborată, unde scopul principal nu sunt banii. Există și această componentă, desigur, dar nu mi se pare cea mai importantă.
În concluzie, e bine că ne putem tăvăli noaptea fără restricții, bravo, m-ar interesa, totuși, de ce ne-a fost interzis hoinăritul nocturn, din capul locului? Cineva s-a folosit de pandemia sau, vai, a generat-o? Și dacă da, cine? De când se lucrează la acest nou normal? E o cooperare între elitele din mai multe state? Principiul de bază :ce azi e conspirație, mâine e audiere în Senat..(Sursa: Facebook Ana Iordănescu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Ce azi e conspirație, mâine e audiere în Senat. Dr. Fauci, chemat să lămurească niște finanțări controversate”

  • OMS cauta un animal care functioneaza ca rezervor intermediar de COVID. L-a gasit de fapt , este omul. Ceea ce confirma teza cu virusul facut in laborator 100%.

  • Stati in case! Ca pe afara ne ocupam NOI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *