România exportă azi bușteni și Stat Paralel spre Uniunea Europeană după ce, pe vremea președintelui comunist Nicolae Ceaușescu, exporta în Europa ciment, Penicilină, îngrășăminte, mobilă, oțel, grâu, textile, sticlă sau conserve de carne. După Codruța Kovesi, numită Procuror-șef European în 2019, printr-un stupefiant simulacru de concurs organizat de politicieni de la Bruxelles și nu de magistrați, revine în 2020 fostul șef al SRI, Florian Coldea, care ar urma să conducă o supra-structură de intelligence numită Colegiul European de Informații. Kovesi și Coldea au lucruri în comun: ambii au plecat din funcții pe motive de neprofesionalism, ambii au fost la vârful puterii când în țară a fost rulat (prin celule ale Binomului SRI-DNA) un Sistem paralel activat eventual pe mandatul lui Traian Băsescu și continuat prin Klaus Iohannis, și care a epurat elite autohtone (politicieni, oameni de afaceri), respectiv ambii au fost sprijiniți în accesarea funcțiilor din UE prin implicarea președintelui Franței, Emmanuel Macron. Este doar un semn că Germania și Franța și-au împărțit deja sferele de influență în Europa Centrală și de Sud-Est și că România, cu roboțelul său globalist, amorsat în garajele lui Soros și numit Klaus Iohannis, i-au „revenit” lui Macron: împărțirea sferelor din anii 2019-2020 are loc la ceva timp după ce Statele Unite, Marea Britanie și Uniunea Sovietică făcuseră aceeași divizare a Europei de Est în 1945, pe un șervețel de restaurant, cu România rămasă dictatorului sovietic I. V. Stalin.
În octombrie 2016, omul de afaceri Sebastian Ghiță dezvăluia că există în România procurori plătiți „subteran” printr-o rețea de ONGuri sorosiste, ca să efectueze arestări. În ianuarie 2017, același Ghiță – un om bine informat, provenit din interiorul Sistemului – revenea și relata cum a fost anulat de către generalul SRI Florian Coldea, proiectul autostrăzii Brașov-Comarnic, chiar în fața prim-ministrului de atunci, Victor Ponta: mai mult, Coldea i-ar fi indicat direct prim-ministrului Ponta că trebuie să se ocupe de autostrada Pitești, iar „restul de bani” de la Buget să îi rămână „pentru armament”. Erau două declarații „grele” ale lui Ghiță, care descriau România așa cum este dânsa – de la inaugurarea după 2005 a Sistemului paralel din Justiție, pe mandatul lui Traian Băsescu: o țară ajunsă feudă a serviciilor secrete și a frățiilor de magistrați „activiști”.
În plus, România – care, potrivit evidențelor, nu mai are foarte mult până la dezintegrare, s-a umplut de specialiști în „Apărare” și în „Securitate”, formați prin Academiile serviciilor speciale. Din motive de „adaptare” politică, respectiv din evidente lașități ale procurorilor, nimeni din Parchetul General nu s-a sesizat până în prezent să ancheteze dezvăluirile de o gravitate excepțională făcute de Sebastian Ghiță începând cu 2016: Parchetul, moștenit de la fostul educator comunist din Aiud, sinistrul Augustin Lazăr, a ajuns o glumiță care mai are și procurori între atâția „activiști”, iar România apare azi tot mai vulnerabilă după ce s-a umplut în politică și în Justiție de „haștagiști rezist”. Pe lângă ei, în timp ce civilii au început să fie o raritate în administrația centrală, se îngrămădesc la toate nivelele „absolvenții” Serviciilor secrete și din Apărare: să reamintim aici doar pe Marcel Ciolacu (șeful PSD), pe directorul Robert Chioveanu (Agenția ANSVSA), pe Constantin Mitulețu-Buică (Autoritatea Electorală), pe fostul bursier sorosist Eduard Hellvig (director SRI), pe Constantin Dudu Ionescu, fostul membru al Institutului pentru Politici Publice (Soros) care acum este director al Oficiului de Informații Integrate din Administrația Prezidențială sau chiar pe actualul președintele „rezist” al țării, Klaus Iohannis, care tocmai a întregit cu succes lista „idioților utili ai sorosismului” prin primirea decorației- tinichea numită Premiul Kalergi (4 martie 2010).
În țara unde serviciile secrete decid ce autostrăzi trebuie construite, cât ar mai putea așadar să valoreze libertatea individului pentru procurorii Codruței Kovesi, la celălalt capăt al Binomului? Pe studiu de caz, fostul parlamentar Dan Radu Rușanu a fost arestat preventiv în 2014 de procurorii DNA, plimbat cu cătușele la mâini printre camere video și fătucile-reporter ale Diviziei Presă isterizate de succesele „luptei anti-corupție”, iar după trei ani de proces, patru luni de arest preventiv, trei luni de arest la domiciliu și 11 luni de control judiciar, a fost eliberat de judecătorii Înaltei Curți (ICCJ) fiindcă fapta „nu a existat”. „Deranjul” DNA continuă și azi, cu arestarea „preventivă” a lui Mircea Beuran și a Sorinei Pintea, sau cu hărțuirea omului de afaceri Gigi Becali: România pierde astfel (nota bene, pentru că sunt derulate „anchete anti-corupție”) un chirurg, un director de spital și un investitor român care vrea să își transfere banii în străinătate. Ce se va întâmpla ulterior, dacă Beuran și Pintea vor fi declarați nevinovați la instanță fiindcă „fapta nu există”? Desigur, România va rămâne cu paguba provocată de „anchetele DNA”, care se va adăuga de altfel pagubei provocate anterior de alte sute de dosare „de corupție” în care inculpații au fost achitați de judecători. Va răspunde cineva pentru faptul că după atâția ani, DNA nu este încă profesionalizat, că este stufos, că are anchete orientate politic (rușinos fabricate, cum s-a întâmplat la DNA Ploiești), că nu-și respectă propriile reguli de funcționare, că șefii din DNA măsoară doar audiența dosarelor pasate Diviziei Presă, dar nu și performanțele procurorilor? Desigur, dacă situația se va menține, se impune imperios reorganizarea DNA într-un organism mai mic, mai robust, mai puțin bugetofag și, desigur, mai puțin interesat de coloratura politică a acuzaților.
… fulminantele dezvăluiri ale lui Sebastian Ghiță ar fi produs investigații oficiale până la căderi de guverne: în România a produs doar muțenie tâmpă din partea instituțiilor care sunt plătite regește pentru asigurarea securității naționale: România este adusă zilnic de Klaus Iohannis și de camarila sa, la picioarele urât mirositoare ale unor entități importat-„globaliste” care-i anihilează instinctul de auto-apărare și care „selectează” ce poate fi adus în fața Justiției și ce nu. Cu Codruța Kovesi și cu Florian Coldea plecați din funcții într-un context profund negativ în România dar sprijiniți de Emmanuel Macron încă din 2019 pentru aducerea lor la comanda unor instituții de forță pan-europene, „elitele” care conduc Uniunea Europeană (structură rigidă, nereformată, condusă prin „numiți” și nu prin „aleși” ai națiunilor) își arată din nou disprețul pentru România și pentru desfășurările faptelor din România care, desigur, trebuie să îmbrățișeze întotdeauna doar punctul de vedere occidental. Este un dispreț cu care, din păcate, românii și mulți din liderii lor s-au obișnuit prea repede.
Haosul în Justiție și infiltrarea securistoidă a mediului politic împing desigur spre disoluție națională lentă, dar există soluții care să preîntâmpine acest lucru chiar și pentru un stat ciudat, condus cu nebuni și cu finanțați sorosiști cum este România: cea mai puternică soluție, susține Partidul Național Țărănist Creștin Democrat (PNȚcd), se numește „întărirea suveranității”. În martie 2020, PNȚcd anunța o premieră pentru mediul politic autohton: formațiunea (care, prin alianța cu PSD, are un reprezentant trimis în Parlamentul European – pe Cristian Terheș) a fost primită în Mișcarea Politică Europeană Creștină (ECPM), un grup al PE ce promovează suveranitatea și valorile creștine ale națiunilor Europei. Desigur, o astfel de afiliere ar fi doar un banal non-sens pentru alte partide (precum PNL, PMP, USR) care, prin manifestările lor, arată ca breloc la ițarii unor „elite” globaliste din Bruxelles sau New York. Acestora, însă, li s-ar adăuga inclusiv PSD-ul lui Marcel Ciolacu, cu atitudini stranii, de ilustru aliat din umbră al lui Klaus Iohannis, un spectator cuminte al abuzurilor guvernării PNL. Eventual, tragedia pe care o traversează România de la reînscăunarea președintelui Iohannis la Cotroceni nu pare evidentă pentru liderul Opoziției din România, pesedistul Marcel Ciolacu, și pentru susținătorii lui: probabil că absolventul Ciolacu va fi învățat la Colegiul Național de Apărare că dacă vede o casă în flăcări, trebuie să dea imediat telefon ca să comande alte perdele. După aceea, este timp și de pompieri.
Rou e teren de experimentari . Experimentul reusit e generalizat . De aceea salvarea nu va veni de la romani , ci dinafara . Coronavirusul asta ar putea grabi deznodamantul avand in vedere recesiunea mondiala ce se prefigureaza .
Corect