Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Ce s-a întîmplat în America în realitate? Mai mulți cetățeni au intrat în Capitoliu fără bilet de voie!

Vîlvătaia stîrnită de incidentele din 6 ianuarie 2021 din Capitala Americii, Washington, aproape că s-a stins. Mai țîșnește ici-colo cîte o flacără, consecință a strofocării din partea CNN și a altor alte posturi tv anti-Trump, numai că ea nu reușește să aprindă incendiul.
E un bun prilej de a aborda cu calm, cu luciditate și cu distanțarea cerută de obiectivitatea jurnalistică întîmplările din 6 ianuarie 2021.

Formula de geniu folosită de Nae Ionescu în comentarea realităților avea drept esență exclamația:
Iată faptele!

Ce însemna asta?
În anii interbelici, și nu numai, ceea se petrecuse de fapt în realitate (în realități, spunea publicistul) se pierdea sub avalanșa de opinii care de care mai pretențioase și mai sentențioase ale politicienilor, jurnaliștilor, așa zișilor specialiști și nu în ultimul rînd ale părereologilor.
Confruntat cu manipularea opiniei publice românești prin acoperirea cu vorbe a faptelor, Nae Ionescu propunea din start întoarcerea la fapte.
Altfel spus, el propunea cititorului luarea în considerare a faptelor fără a ține cont de ce s-a spus și se spune despre ele.

Această formulă de descoperire a adevărului trebuie aplicată – se impune cu necesitate – în comentarea întîmplărilor din 6 ianuarie 2021 din capitala Americii.
Despre aceste întîmplări s-au spus în America, ba chiar și la noi, lucruri grozave:
Terorism de stat, lovitură de stat, insurecție, una dintre cele mai întunecate zile din istoria țării, compromiterea democrației americane.
Brrr!

Ce-a fost în realitate?
În timp ce se desfășura o ședință a Congresului pentru validarea alegerii lui Joe Biden ca președinte, mai mulți susținători ai lui Donald Trump, furioși că se valida ceea ce ei numeau „o fraudă electorală”, au intrat în clădirea Capitoliului, ba chiar și în sala de ședință. Congresmenii au fost evacuați. O intervenție hotărîtă a forțelor de ordine i-a scos pe protestatari din clădire. Altceva deosebit nu s-a întîmplat. Năvălitorii n-au omorît sau rănit pe nimeni, n-au dat foc la clădire și nu s-au constituit în Congres popular pentru a-l valida pe Donald Trump. Congresul și-a reluat la scurt timp activitatea și Joe Biden a fost validat fără probleme, într-o viteză mult mai mare dacă nu ar fi avut loc incidentele.

Unde e Lovitura de stat? Unde e terorismul de stat? Unde e insurecția?
Am fi putut vorbi de o insurecție dacă respectiva clădire ar fi fost păzită de tancuri și mitraliere și dacă trumpiștii ar fi intrat în sediu folosind și ei tancuri și mitraliere.

Protestatarii au intrat în clădire, pentru că nu li s-a opus nici cea mai mică rezistență. După ce-au intrat, în afară de selfie, n-au făcut nimic deosebit. De unde se vede că ei au intrat pur și simplu pentru că n-au fost descurajați să intre de forțele de ordine. Din acest punct de vedere, între năvălirea într-un mall și năvălirea în clădirea Capitoliului prea mare diferență nu e. Da, dar ei trebuiau să știe că e vorba de un loc sacrosant. Păi, protestatarii de la 10 august n-au vrut să intre în clădirea Guvernului României? Au vrut. Ceea ce înseamnă că respectiva clădire nu era pentru ei sacrosantă. Pentru PSD-iști da, era sacrosantă. Ei bine, pentru trumpiști nici clădirea și nici congresmenii nu erau de tip sacrosant.

Lovitură de stat?
Ar fi fost dacă protestatarii ar fi fost aduși cu autobuzele de administrația prezidențială.
Dacă protestatarii ar fi intrat în sediu după ce Donald Trump ar fi ordonat polițiștilor să se dea la o parte.
Dacă Donald Trump îi folosea pe protestatari, așa cum a făcut Ion Iliescu cu minerii, pentru a-și pedepsi adversarii politici.
De precizat că protestatarii n-au intrat în sediile CNN, nu l-au căutat pe Joe Biden ca să-i administreze câțiva pumni și nici nu au ținut să ocupe clădirea.
Din acest punct de vedere, nu văd prin ce e vinovat din punct de vedere juridic Donald Trump.

Firește, în clădirea cu pricina nu se poate intra fără bilet de voie. De aceea ea e păzită de forțe de ordine. Așa spune Legea. Da, dar legea spune că protestatarii nu pot sparge geamuri și vitrine, nu pot incendia mașini și nu pot dărîma statui. Și cu toate acestea protestele violente din vară ale organizațiilor Black Lives Matter și LM și Antifa au avut loc oferind lumii imagini de haos. Pe parcursul protestelor au fost ocupate primării, sedii de Poliție. Și în acest caz s-a intrat sfidîndu-se Legea. Le putem spune terorism de stat, insurecție? Nu, le putem spune doar ceea ce au fost:
Încălcări ale Legii.

America a fost zguduită de masacre produse de adolescenți demenți, care au tras cu pușca mitralieră în colegii de școală.
Acestea nu sînt pete pe obrazul Americii?

Trumpiștii n-au omorît pe nimeni. N-au dat foc la Capitoliu. Nu s-au baricadat în clădire ocupînd cu forța sediul Congresului. În urma acțiunii lor în realitatea politică a Americii nu s-a întîmplat nimic deosebit. Joe Biden a fost validat ca președinte. Poliția a sporit arestarea în rîndurile celor care au pătruns în Capitoliu.

Altfel au stat lucrurile în alte țări unde americanii au declanșat operațiuni menite a răsturna rezultatele alegerilor: în Republica Moldova, în Ucraina, în Georgia.
Cei nemulțumiți de rezultatul alegerilor au luat cu asalt sediul Parlamentului. În consecință, rezultatul alegerilor a fost răsturnat. Americanii, care au regizat aceste violențe, au fost de acord și chiar au încurajat contrazicerea alegerilor libere și democratice. A fost invalidat Joe Biden și validat Donald Trump? Și atunci de unde și pînă unde Lovitură de stat, insurecție, cea mai rușinoasă poată.

Incidentele au dat o lovitură imaginii pe care o are America în lume, și anume de model de democrație – se spune și se scrie.
Păi, de ce?
A fost răsturnat rezultatul alegerilor, altfel spus a fost pus la îndoială un moment al democrației? Putem vorbi cel mult de o lovitură de imagine dată Poliției americane care n-a fost capabilă să contracareze năvala, dar nu democrației americane. Democrația americană n-a fost pusă o clipă la îndoială, pentru că năvălitorii nu și-au propus să schimbe rezultatul alegerilor.

Și chiar dacă – să zicem – incidentele au făcut ca mulți cetățeni din alte țări să nu mai respecte America, sînt convins că America e respectată mai departe.
Și nu pentru democrația ei, ci pentru portavioanele ei. Dacă ar fi să vorbim de respect sincer, ar trebuie să ne referim la Elveția.

Altă nerozie: Întîmplările l-au făcut pulbere pe Donald Trump.
În ochii cui?
Ai alegătorilor lui Joe Biden?

Cei care l-au ales (74 milioane de americani, care au stat la coadă ca să-l voteze) au fost și sînt convinși că votul lui a fost fraudat.
Prin urmare, tot ceea ce a făcut Donald Trump prin refuzul de a-și recunoaște înfrîngerea, chiar prin cel de a fi prezent la ceremonia investirii lui Joe Biden a fost pe placul celor care l-au votat.

Indiscutabil, dacă America ar fi România, asupra României s-ar abate mînia Marilor Puteri, admițînd că Joe Biden ar fi un Klaus Iohannis.
Asupra Americii a cui mînie să se reverse?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

22 comentarii pentru articolul „Ce s-a întîmplat în America în realitate? Mai mulți cetățeni au intrat în Capitoliu fără bilet de voie!”

  • Online user..iar nu ti-ai luat pastilele?…iar aberezi pe site aici…

  • Slăbită abordare..

  • Un alt fapt e ca aproape nimeni nu il intreaba pe Trump ce parere are. Cel mai puternic om de pe planeta nu poate vorbi nici la televiziuni si nici pe internet. Deontologia jurnalistica i-ar obliga pe cei care scriu cearceafuri de text sa intrebe si cealalta parte. Dar n-am gasit nicaieri si versiunea lui. Pentru ca e un evident LINSAJ din toate directiile si probabil parerea lui ar deranja.
    De fapt asta e noua situatie peste tot: ai libertate de exprimare doar daca spui ceea ce trebuie. 🙂

    • Daca Trump era convins ca Sorosistii si Chinezii s au aliat ca sa creeze criza Covid 19 ca sa il darame pe el si administratia sa,de ce nu a iesit public sa i denunte pe chinezi si pe sorosisti ca fiind creatori ai crizei Covid si aliati,asa cum spun toti conspirationistii pro Trump si sa vorbeasca el insusi despre presupusa alianta China Soros impotriva sa,asa cum vorbeau toti fanii sai conspirationisti???(i a lasat pe fanii sai conspirationisti sa arunce ipoteza pe piata in timp ce el tacea ca si mortul in papusoi)???Oare pentru ca Trump stia ca de fapt ipoteza creeari Covid 19 intr un laborator Chinezesc(sau Chinezo-Sorosist,cum le place sa clameze peste tot conspirationisti lui Trump ) este o bazaconie si de aceea i lasa pe conspirationistii sai sa sustina aceasta teorie,fara ca el insusi(Trump) sa si o asume???Oare de ce Administratia Trump nu a luat masurile necesare incetinirii pandemiei de Covid in SUA??? De ce la inceput a spus Trump ca Covid 19 e o banala raceala(ca si Iohannis de altfel),si a minimalizat pericolul???De ce Administratia sa a lasat Covid 19 sa intre in SUA si sa se raspandeasca in voie,inainte sa ia masuri de blocare a pandemiei???De ce,cand Covid 19 a intrat in Seattle,i a lasat pe cei de acolo singuri sa lupte cu pandemia,iar Administratia lui nu a facut nimic pentru cei de acolo,lasand autoritatile locale sa lupte cu Covid 19 guvernul federal neimplicandu se in prima faza??? (Se stie ca pandemia de Covid 19 a inceput in SUA in zona Seattle). De ce a inceput sa atace China doar dupa ce un oficial chinez a spus ca Covid 19 a ajuns in China adus de militari americani,in perioada jocurilor militare din China din 2019??? S o fi simtit cu musca pe caciula???Multe intrebari ce pot fi puse.

  • Chiar nu se poate vedea ca personajul este instabil psihic si ca orice comentarii despre el trebuie lasate pe seama psihiatrilor? Duca-se, nu trebuie sa uitam ca unii lideri ca el au provocat razboaie…

    • Ma indoiesc ca persoana incriminata este „instabil psihic”. Ca se doreste sa se induca acest lucru este cu totul alceva. Faptul ca i se „inchide gura” spune mai mult decit orice comentariu.LE ESTE FRICA. Oare de ce? Pina la urma ideia conspiratiei chiar ca ar putea sa fie cumva adevarata.Sa ne gindim, cine este Trump, un individ cu rezultate bune in afaceri, cu o atractie fata de spectacol( a aparut in filme, in spectacole, in diverse canale de tv.) Tipului ii place sa se dea in „spectacol”. Dar „instabil psihic” putin probabil.De ce s-a ajuns in situatia actuala.Se pare ca a ” calcat pe bombeu ” multi indivizi cu multi bani.Numai astia au putut sa initieze un curent, prin sumele alocate, de tipul „instabil psihic”.
      Cel mai elocvent exemplu este Dragnea , la noi,Banii multinationalelor au facut dintr-un individ de mina a doua, cel mai mare dusman din tara.

      • Daca Trump i „calca pe bombeu” pe puternicii lumii ,astia puteau sa l impiedice sa iasa presedinte in 2016(puteau sa i deschida un dosar penal inainte sa candideze,si il anihilau repede,nimeni nu invinge SISTEMUL,decat,doar daca SISTEMUL i permite lucrul acesta,sa nu ne imbatam cu apa rece).Dragnea a fost ajutat de Iohannis si de gasca lui ,ca sa ajunga la putere,ca sa l scape pe Iohannis de Coldea ,Kovesi si de Ponta,dupa care Iohannis l a sacrificat pe Dragnea fara mila,ca sa inchida gura Ambasadelor,Dragnea fiind idiotul de sacrificiu.Asa se va intampla si cu Trump(care nu a fost altceva decat un idiot util a unei Oculte ,care insa a pierdut razboiul cu Oculta MARE).Oculta lui Trump va fi cea care il va da pe Trump spre sfartecare,(asa cum Iohannis a facut cu Dragnea),astfel ca Oculta din spatele lui Trump sa scape,si sa se dea la fund(pregatind in secret revansa pentru 2024 cu alte personaje),in timp ce Trump va fi singurul sfartecat.

    • Chiar nu vedem ca biden e un mort ambulant?

      • Toti liderii occidentali sunt morti ambulanti,si nu de ieri de azi,ci de niste decenii bune.

    • Ai dreptate Geo ,insa sa nu ma inteleaga lumea gresit ,nu sunt si nu voi fi niciodata fan Soros and COMP. datorita greselilor si a politicii acestora a putut veni la putere o catastrofa precum Trump ,intr un fel Sorosistii sunt responsabili pentru cei 4 ani de nebunie Trumpista,fara politicile lor un mascarici periculos gen Trump nu ar fi fost posibil sa conduca vreodata SUA(Iar daca Democratii vor face greselile dinainte de 2016,oricand poate aparea un nou Trump dupa 2024,mai subtil si poate mai periculos).Cat despre puciul Trumpist au murit cativa oameni,iar planul era ca pucistii(care aveau arme la ei),sa intre in congres,si cu armele la tampla sa i oblige pe congresmeni sa invalideze victoria lui Biden,si sa declare ca alegerile ar fi fost fraudate,si sa l revalideze pe Trump prin forta.(Pucistii nu au fost niste bieti cetateni,ei au avut in spate o parte din politie,o parte din Serviciile Secrete Americane,o parte din Armata SUA,si multe structuri,o parte din Masoni,Trump si o parte din oamenii sai sunt ei insisi Masoni de rang inalt).Puciul putea reusi,insa esecul puciului s a datorat Vicepresedintelui Mike Pence care l a tradat pe Trump,si pe grupul ocult din spatele lui Trump,chemand Garda Nationala,inarmata pana in dinti ca sa reprime puciul,si sa reaseze lucrurile pe fagasul lor normal.

      • Pe luni,marti circula un zvon,un fel de stire,cum,ca presedintele Chinei si ar fi mobilizat armata ca sa fie pregatita pentru un razboi(inclusiv capacitatea de riposta NUCLEARA a Chinei),toti se intrebau,ce l a apucat pe presedintele Chinei si armata chineza sa aiba o asemenea reactie agresiva la inceput de an,iar posibilul raspuns este ca serviciile de intelligence din China este posibil sa fi aflat de puciul Trumpist cu cateva zile inainte ca el sa aiba loc,si l au informat probabil in detaliu pe presedintele Chinez.Probabil chinezii au luat in calcul si ca puciul sa reuseasca,iar Trump readus la putere de pucisti,sa declanseze razboiul cu China,asa ca de fapt chinezii probabil au vrut sa fie pregatiti.In alta ordine de idei madam Pelosi a avut o discutie cu seful marelui stat major al SUA,in asa fel incat Trump sa nu mai aiba acces la arsenalul nuclear al SUA.Se temea oare madam Pelosi ca in ultimele zile de mandat Trump si oamenii sai sa incerce folosirea acestor arme contra Chinei sau a Iranului??? Cine stie,e drept ca presedintele nu poate singur folosi arsenalul nuclear,dar nu se stie de fapt cati oameni mai are Trump prin diversele structuri.Sunt intrebari care se pot pune.

        • O alta intrebare care se poate pune,oare de ce Trump nu si a recunoscut infrangerea,cand putea merge de fapt in Opozitie,avand mari sanse sa recastige alegerile in 2024,de ce s a agatat de al doilea mandat compromitandu si definitiv sansele de revenire in 2024(care erau foarte mari).De ce se temea sa piarda puterea,cand singurul lucru care i se putea intampla erau 4 ani de Opozitie?Ce ascunde Trump si Administratia sa de erau atat de disperati sa nu piarda puterea?Ce nu voiau ca lumea sa afle despre administratia Trump?Ce trebuia sa faca Administratia Trump in anii 2020-2024,si nu aveau rabdare sa faca dupa 2024?Or fi fost legaturile cu rusii pe care Administratia Trump le a ascuns? Or avea dreptate conspirationistii chinezi care spun ca de fapt Coronavirusul ar fi fost lansat de oamenii lui Trump in China la Jocurile militare din 2019,si ,simultan in Italia,in Europa,si vina plasata asupra Chinei???Pot parea aceste lucruri nonsensuri,dar atunci de ce Trumpistii sunt atat de disperati sa nu piarda puterea,cand singura consecinta pentru Trumpisti era trecerea in Opozitie pentru 4 ani??? Voiau poate Trumpistii sa declanseze un razboi nuclear cu China??? Voiuau ca populatia globului sa fie redusa astfel la jumatate de miliard de oameni,in urma acestui razboi,asa cum este scris pe Georgia Guide Stones??? Trebuia ca anii astia 2021-2022 sa fie anii acestui razboi,care sa sfarseasca o lume,in al doilea mandat a lui Trump??? Trebuia sa aibe loc un Armageddon???Multe intrebari care vor ramane fara raspuns.Este o parte din SUA dispusa sa distruga lumea,mai degraba decat sa lase rasa galbena sa preia leadershipul mondial,asa cum se prefigureaza???

          • O fi fost Trump unealta gruparilor crestine fundamentaliste ce doreau un Armageddon Biblic si venirea noului Ierusalim? O fi fost Trump exponentul esaloanelor 2 si 3 naziste aduse in SUA prin proiectul Paperclip de dupa al doilea razboi mondial???,care l au creat pe Trump pentru a readuce la lumina Reichul Nazist in SUA dupa ce s au infiltrat in toate institutiile de forta americana???O fi fost Trump agent infiltrat al Rusiei lui Putin,Administratia Trump servind si interesele geostrategice ale Rusiei,voit sau nu???Atatea intrebari fara raspuns.Insa adevarul nu il vom afla niciodata,pentru ca,probabil,dupa anihilarea lui Trump,toate partile,si Puterile lumii vor dori o MUSAMALIZARE TOTALA,care va avea loc cu ACORDUL TUTUROR PARTILOR.

          • In zona conspirationista se vorbea de anul 2022 ca despre un an al Sfarsitului ,si al inceputului unei noi lumi postapocaliptice.Voia Trump sa implineasca acest deziderat,printr un razboi SUA China??? Cine stie.Nu vom sti niciodata.

          • Sau Chinezii au facut alianta cu Sorosistii sa l anihileze pe Trump si gasca sa??? Cine poate sa stie,numai timpul ne va spune.

      • Mike Pence care probabil l a tradat pe Trump nu din dragoste pentru Democratie si Democratic Values,ci,este posibil sa fi primit un semnal de la Oculta din spatele lui Trump,ca Trump este un „Cal Mort” ,care trebuie sacrificat,Oculta lui Trump hotarand ca este momentul sa se dea la fund pentru a se pregati de o repliere pentru 2024,si ca este momentul pentru a se da la fund,in timp ce Trump va fi sacrificat.Cine stie???.

    • Da Geo ,personajul o fi instabil psihic,nu si cei ce l au creat,manuit,folosit,si mai nou il vor arunca la WC ul istoriei,urmand sa traga apa dupa el,sforarii sai din umbra,adevaratii vinovati din spatele sau,care acum se dau la fund,si care pot crea oricand un alt Candidat Manciurian de teapa lui Trump(cu care putem sa ne potcovim dupa 2024,daca Democratii comit aceleasi erori ca si cele de dinainte de 2016).

  • Una e cand politicianul e ‘dorinta’, cu totul alta treaba e atunci cind cetateanul e ‘dorinta’.
    Una e sa vina lumea la vot sa l voteze pe unul sau pe altul, pentru ca el, politicianul, sa cistige!, cu totul alta e atunci cind cetateanul isi voteze propria dorinta.

    Trump e tipul de politician-efect, ele ‘gol’, el e suma ‘dorintelor’ unor cetateni, care nu pe Trump il ssustin, ci pe ei insisi!, …sustinindu-l pe Trump. Caz in care Trump…nu mai e, ca el devine ‘cetateanul’.

    Vorba asta, eu sint poporul, …e vorba mare, pentru ca mai nainte sa fii asta tre sa fii golit de tine insuti,…daia zic ca e vorba mare. Trump e…74 milioane de americani, iar asta pentru ca el nu e.

    Manifestarea ‘doctrinei Anti’, ca asta e doctrina Civilizatiei, a dus omul in starea in care e obligat sa renunte la rinduieli de Bun-Simt, basca la cele de bun-simt, or in cazul asta el reactioneaza din instinct!
    Si incepe sa-si arate dorinta de a trai in rinduieli naturale. Deja o face. Iar atunci cind acesti cetateni gasesc un vas in care sa-si depoziteze acest tip de dorinte…o face tot instinctiv!
    S-a ajuns la momentul in care politica se desparte in doua superpozitii,
    una se refera la traitul in stil clasic, in rinduielile naturii, fie ea chiar jungla pe alocuri,
    aceasta fiind PoliticaBIO,
    si o politica aflata diametral opus,
    aceasta fiind PoliticaIA, caz in care politicianul devine Inteligenta Artificiala.

    Cei care vor sa intoarca Lumea Mare ‘pe dos’, in stil Anti, vor afla ca politica Anti e despre Antiom, nu despre un om intors pe dos si cu capul in jos, ca Antiomul nu e ‘om’.
    Prin urmare PoliticaAnti…e un nonsens, ‘doctrina Anti’ referinduse la un ‘om’ a carui inteligenta e Inteligenta Artificiala.
    Caz in care PoliticaAnti, corectata, devine PoliticaIA.

    Se manifesta doua potentiale si doar doua,
    unul se refera la ‘traitul pe stil clasic’, el a devenit o ‘dorinta’, spre ex Trump fiind doar un vas in care aceste dorinte sind depozitate,
    altul se referea la desavarsirea in stil Anti a Civilizatiei, caz in care potentialul sustine orice dnamica e capabilla sa permita si sa sustina si sa catalizeze manifestarea Inteligentei Artificiale.

    • Si pe-aici se-ntampla fix la fel, nicicum altfel, dorinta de ‘a trai pe romaneste’, in rinduielile Naturii, deja se manifesta si ea doar creste.

      Din acest terci, ca momentan Definitiile nu se manifesta cu claritate, se vor desprinde tot doua partide, urmand aceleasi doua potentiale fundamentale.

      ‘traitul pe romaneste’ e o ‘dorinta care se manifesta si pe stanga si pe dreapta, tocmai daia actualul sistem politic e expirat.(…si pe-aici ca peste tot in lumea mare. )
      Manifestarea PoliticiiIA va deveni realitate, macar pentru faptul ca in exprimare potentiala ea deja exista. PoliticaIA va fi sustinuta fix de catre cei care in mod absolut nu sint oameni, ci antioameni, ei, prin sustinerea manifestata tesandu-si propria cale catre antiom.

      • Globalizarea si-a epuizat potentialul, cea care preia stafeta e Unificarea.
        Iar aceasta e o poveste care se intampla la nivel micro, potentialul aferent apartinind, de-acum, SatelorState.

        Unificare dinamicilor in Civilizatie e implacabila, macar pentru faptul ca dinamici care s emanifesta in acelasi sistem, mai devreme sau mai tarziu vor ajunge la armonie, cazul in care Intregul se destrama nefiind si cazul acestei Civilizatii, ea fiind prima civilizatie lipsita de potentialul acestui caz.

        • Superpozitiile ‘distributiei Gaussiene’

          Pina acum s-a folosit una dintre superpozitii.
          Exista un moment in care se manifesta cealalta superpozitie. ( care e cea…din Oglinda, adica…pe contrasens si cu capul in jos:))) )
          Iar acest moment…e printre noi:)

          • Superpozitiile distributiei Gaussiene au darul de a suplimenta cu informatii fundamentale dialectica lui Hegel.
            :)) :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *