Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Ce se urmărește prin Diversiunea Antisemitism din România?

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Ce se urmărește prin Diversiunea Antisemitism din România?”

 • Narcisistul vulnerabil
  Reprezintă opusul narcisistului grandoman. În timp ce grandomania va determina extrovertismul și atitudinea impunătoare, narcisistul vulnerabil va fi o persoană introvertită. Va apela la tehnici de agresivitate pasivă și se va transforma în victimă. În plus, se implică mult mai rar în relații sentimentale decât narcisistul grandoman pentru că nu găsește ușor persoane care să îi satisfacă standardele ridicate.
  Și narcisistul vulnerabil este sigur că este mai bun decât ceilalți, superior din orice punct de vedere, dar consideră că restul lumii nu a realizat încă acest lucru. Este foarte dur cu el însuși și are un ego fragil, fiind sensibil chiar și la criticile minore.
  Deși este sigur că este superior, orice conflict îl pune în dificultate. Narcisistul vulnerabil simte nevoia de a câștiga, dar nu poate face acest lucru într-un mod sănătos. Una dintre tehnicile la care apelează cel mai frecvent pentru a câștiga o ceartă este amenințarea că își va face rău.

 • Jew in engleza, juif in franceza, jude in germana, zsido in ungara, jidov in rusa, dar daca le spunem jidovi sau jidani se supara, de ce oare ? Au venit in Romania din Ucraina sau Ungaria, de aceea au fost numiti jidovi, ca asa erau numiti in tarile de unde veneau, de asemene jidan nu are nimic peiorativ, cine zice asa ceva nu poate demonstra, de la jidov popular au zis jidan asa cum azi la Mercedes mai spun Mertzan.

 • Exista o succesiune : darea afara a lui Bjoza , contestarea lui Stănciulescu pt ocuparea unui post la CNSAS de către oaresce entelectuali, oripilarile actritei Morgenstern la neste “zise “, la o “scrisoare“ pierduta, fara expeditor identificat, si imediat data publicitatii , articolul din DW citat in “Adevarul”, despre “extremismul “ romanesc, etc , toate arata un montaj . Iar unii se preteaza sa joace roluri in aceasta piesa mizerabila . Roluri care afecteaza in varii aspecte Romania . Nu cred ca “ opera “ asta va genera filosemitism .
  Schema e medievala , e schema indulgentelor : se declara un pacat si apoi se impune rascumpararea lui contra valori materiale : „As soon as money in the coffer rings, the soul from purgatory’s fire springs „- deindata ce in cufar banul suna/din focul Purgatoriului sufletul zboara
  „Nu aveti stat de drept !”Nu va bombardam ( echivalentul Purgatoriului ) , dar va puteti rascumpara pacatul dandu-ne banci/petrol , combinatul X , etc ! „Nu indepliniti conditii Schengen „, le puteti rascumpara cu Portul Cta , etc

 • Cum „Ce se urmărește prin Diversiunea Antisemitism din România?” Parale !

 • MULTUMESC DOMNULE CRISTOIU

  NU PREA AVEAM O PARERE BUNA DESPRE CRISTOIU, DAR….. ARE SI EL O UMBRA DE PATRIOTISM SI FACE O ANALIZA FORTE FINA A MISCARILOR OCULTE CARE PORNESC DE LA IOHANNIS CATRE CATU, HELWING APOI CEI DOI MORARU SI ALTII CARE STAU LA PANDA SA DISTRUGA.
  ASCULTATI-L CU MARE ATENTIE PE CRISTOIU.
  AM CAUTAT TOATA NOAPTEA ACEA AMENINTARE CARE AR FI VENIT DE LA CETATEANUL ILARIE.
  NU AM GASIT ABSOLUT NIMIC DIN DIVERSIUNEA INTRIGANTA LANSATA LA ROMANIA TV. CA INTOTDEAUNA PRESA KAZARA PLATITA DE SOROS SI SA NU UITAM CA, CANALUL ROMANIA TV ARE UN ADMINISTRATOR PE-DO-FIL IERTAT DE MAGISTRATI CARE ZBENGUIE IN LIBERTATE IAR, COPIII CINE STIE PE UNDE OR FI!
  NICI NU STIAM DESPRE MAIA MORGENSTEIN CA AR FI EVREICA. AM VAZUT-O INTR-UN SPOT PUBLICITAR …. ORIBIL CAND SI-A SMULS CERCEII DIN URECHE SI DIN CARE A TASNIT SANGELE,
  ORIBIL.
  VORBEA PRESA SI IN TRECUT CA, ARE TREI COPII CU TREI BARBATI. NU M-A INTERESAT DE EA CA NU MI-A PLACUT DELOC CUM JOACA. NU MI-A PLACUT DELOC!!!!! NU AM STIUT NICI CA ESTE DIRECTOR DE TEATRU…….. INTERESANT.
  NU SE COMPARA CU ALTI ACTORI CARE AU ……HAR PE SCENA SI ITI ESTE DRAG SA-I AUZI, CHIAR DUPA MOARTEA LOR !!!!!!!
  CA SA JUDECI O SITUATIE TREBUIE SA STII ABSOLUT TOT CUM A INCEPUT, CA INTR-O ANCHETA.
  EU DACA AS FI FOST IN LOCUL ACELUI ILARIE SI, DACA O ASTFEL DE PERSOANA CA DIRECTOAREA IN CAUZA MI-AR FI INSULTAT PRIETENUL (CACI ASA SE SPUNE IN INTRIGA DE LA ROMANIA TV), NU I-AS FI RASPUNS. DACA ESTE ADEVARAT, CHIAR NU MERITA ATENTIE.
  CAND O FEMEIE IMBATRANESTE SI ESTE INSTABILA DE-SI SMULGE CERCEII DIN URECHI PANA TASNESTE SANGELE, PE BUNA DREPTATE TE POTI INTREBA DACA ARE O PROBLEMA.
  AM PRIETEN EVREU SUPER, O DELICATETE, O FINETE DE OM, BENJAMIN FULFORD, DE TALIE INTERNATIONALA, CARE A FACUT SI FACE LUCRURI DEOSEBITE PENTRU OMENIRE SI, CARE DACA AR FI FOST AMENINTAT AR FI FACUT CA MINE.
  A FOST ATACAT DE KAZARI, AU VRUT SA-L OMOARE DE MULTE ORI SI NU A FACUT ZARVA IN PLAN INTERNATIONAL !!!!!!
  DA, CRISTOIU ARE DREPTATE, DACA CUCOANA ASTA FARA TALENT SI PLINA DE CRUZIME DE ISI SMULGE CERCEII DIN URECHI DE TASNESTE SANGELE IN PUBLIC, DACA AR FI FOST AMENINTATA TREBUIA SA SE DUCA SA FACA O PLANGERE, IN LINISTE, FARA SA SE CREADA CINE STIE CE SOMITATE!
  NU MA POATE NIMENI FORTA SA O IIUBESC SAU II ADUC ELOGII, CHIAR DACA MI-AR OFERI BILETE GRATUITE LA TEATRUL UNDE JOACA EA PE TIMP DE UN AN DE ZILE, IN FIECE SAPTAMANA !
  –––––––––––––––––––––––
  ROMANI, FITI ATENTI! SCANDALUL ASTA PORNESTE PE FURIS DE LA IOHANNIS CATRE CATU, HELWING (PE CARE-L DOARE FIX IN KUR DE SECURITATEA NATIONALA CAND SUNT ATACATE TARA SI NATIUNEA ROMANA, PRIN PEDOFILIE, TRAFIC CU ORGANE UMANE, SCLAVIE UMANA, GENOCID) SI ALTA GRUPARE CARE TOT PANDESTE SCANDALURI SI DEZORDINI IN TARA.
  SA LAMURIM SI ALTE ASPECTE CE TREBUIESC SPUSE SI TIN STRICT DE ISTORIA ADEVARATA A ROMANIEI. TREBUIE SA NE APARAM ISTORIA.
  MISCAREA LEGIONARA NU A FOST CONDAMNATA IN PROCESUL DE LA NURNEBRG, IAR ASASINAREA PROFESORULUI NICOLAE IORGA A FOST DICTATA DE CAROL, UN VENETIC VENIT LA FURAT. NU NE BAGATI PE GAT MINCIUNILE COMINTERNISTILOR, CACI NE STAU DREPT PROBE INSCRISURI SI NU NE PLECAM CAPUL IN FATA CRIMINALILOR!
  TREBUIE SA INCETATI ODATA CU INSULTELE IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN!
  ESTE NECESARA O LEGE CARE SA APERE ROMANISMUL SI ROMANII IN FATA ATACURILOR SI VIOLENTELOR FACUTE DE STRAINI SI MULTINATIONALE CARE SUNT TINUTE IN BRATE DE IOHANNIS, USR SI PNL!
  LASATI VRAJELILE CU ANTISEMITISMUL CA NU TINE, NOI SUNTEM UN POPOR TOLERANT PANA LA UN PUNCT !!!!!
  NU VA JUCATI CU FOCUL !!!!
  ASA SPUNE SI CRISTOIU !
  PANA AICI CU INTRIGILE NERUSINATE LA ADRESA POPORULUI ROMAN!
  TERMINATI CU CRIMELE IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN!
  ASCULTATI CU MARE ATENTIE PE CRISTOIU SI SESIZATI TOATE NUANTELE, NU E OM PROST!
  IOHANNIS, CAND TE-O FATAT MA-TA (TI-O SPUN BARBATESTE), NU AI PRIMIT SI DOZA DE RUSINE! CRACANEAZA-TE SI SI ASEAZA-TE PE CELE 6 CASE CARE LE-AI DOBANDIT ILICIT, SA DORMI PE ELE, CA LE VEI LUA DUPA TINE. AI IMBATRANIT DAR TOT PROST AI RAMAS, CA TE MANGAIE NEVASTA PE OBRAJIOR IN PUBLIC SI TU LASI CAPUTUL IN JOS CU OBRAJII TAI ROSII DE BAUTURA.
  MULTI ROMANI S-AU SATURAT DE TINE SI ITI ZIC IN TOATE FELURILE SI PE TINE TE INCANTA LA NEBUNIE. E BINE CA TE INCANTA, ASTA INSEAMNA CA AI INVATAT CEVA DE LA VIATA. MACAR ATAT!
  TERMINA CU INTRIGILE!
  Ion Cristoiu: Ce se urmărește prin Diversiunea Antisemitism din România? Face parte și Maia Morgenstern din Diversiune? Nu vă jucați cu focul!
  activenews.ro
  Ion Cristoiu: Ce se urmărește prin Diversiunea Antisemitism din România? Face parte și Maia Morgenstern din Diversiune? Nu vă jucați cu focul!

  • Stimata doamna, excelent comentariul dvs despre o noua incercare de manipulare ordinara si de ce nu,de umilire a romanilor.Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *