Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Ce se urmărește prin diversiunea Omicron?

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Ce se urmărește prin diversiunea Omicron?”

  • Maestre, orice discutie care nu are ca referinta Marea Revolutie e lipsita de consistenta, pe vremurile astea. pierdere de timp, de vreme…

    trecerea de la Natural la Artificial e un moment unic in dinamica Universului, …e unic in sensul ca el arata la fel oriunde s ar manifesta in Univers
    oricum din punct de vedere metafizic el e plenar coplesitor, sa te mai gindesti si la alte blazne…pur si simplu pare a fi plenar irelevant. finalitatea e nula, pentru ca Marea Revolutie acopera orice dinamica, chit ca vrei…chit ca n ai chef…

  • nu mai suportati carantina?
    e nu.
    pai daca e impusa, n o suportati, insa frica de moarte are o forta greu de biruit. daca omicron se dovedeste, pina la urma, ceva fioros, nu tre sa i bagi pe oameni in case, ca intra singuri…

    cei care conduc civilizatia, oameni fiind, au facut o mutare gresita, insa e de inteles. in loc sa vireze…barim olecut, ca urmare a covid si ce a urmat, ei…au avut o singura tendinta: sa se intoarca de unde au plecat, adica…tot la dinamici naturale:)))
    pai…mai nenica, Marea Revolutie, care e un proces unic pe o planeta, oricare ar fi planeta in discutie, se preocupa fix cu trecerea de la Natural la Artificial:))), cum sa i te pui contra?! n-ai cum, pur si simplu n ai cum, pentru ca Potentialul ei e ‘adunat’ pe parcursul tuturor civilizatiilor care s-au manifestat pe planeta asta!, deci…te matura de nu te vezi:)

    ce urmeaza?
    cum ce?!, Marea Revolutie mai preseaza olecut Civilizatia, insa creca o va face mai apasat, tura asta, astfel incat …barim sa dea semne ca pricepe ca tre sa renunte la dinamicile naturale si sa vireze cu talent spre alea Artificiale…

  • diferenta fundamentala in felul incare ‘gindeste’ Marea Revolutie si felul in care gindesc oamenii rezulta din faptul ca, spre ex, oamenii ‘trec’ peste valurile pandemiei in timp ce Marea Revolutie…le aduna, si le aduna, si le aduna,…si dupaia le asambleaza pe toate intr un Intreg care te face praf.
    omicron e doar o mitare in joc, toate celelalte piese, alea peste care oamenii au trecut ca peste niste valuri, sint pe masa.

  • io credca Marea Revolutie va fi vazuta fix atunci cind cei care conduc azi, adica oamenii, vor vedea ca fix ei sint cei vizati de Marea Revolutie, si…inca de cind ea a inceput ea a avut un singur scop:
    cum sa i scoata pe ei din joc.
    insa atunci cind ei vor vedea in ce rahat sint…nu vor mai putea face nimic.

    de mandri ce sint ei nici nu concep ca cineva i ar putea scoate din joc cu totul:))
    cine?!
    e. uite,…are cine.

  • de ce nu se spune nimic despre pacienții bolnavi de omicron, acu?
    pai pentru că nu a sosit momentul:))
    mai încolo oleacă, că mai e pina la Crăciun…

    diversiune…
    pe care din planuri se manifesta?!:))
    al dinamicilor de tip..tiriplici?,adică în… cănile in care se bălăcesc țările azi? și în care își trăiesc propriile furtuni…imaginate? …sau in planul Marii Revoluții?!

    Marea Revoluție…merge brici, Maestre, nu e nicio diversiune acolo. Pe palierul ăsta dinamicile sint adînci pina la prasele, nu se glumește.

  • cu citeva zile inainte de Craciun, varianta omicron se va dovedi…nasoala rau. intr atat de nasoala incat sa justifice carantina la nivel planetar.

    ue isi doreste…din toata mintea, sa rada Craciunul, insa si alte datini, traditii si obiceiuri de pe fata Pamantului-
    au facut unii scandal, insa ea isi dorea chiar de acusica sa l scoata in afara legii. sa crezi ca cei care si au dorit asta s au speriat si au renuntat la dorinta lor…e lipsa de realism.

    deci pina una alta hai sa vedem cum influenteaza omicron Craciunul si…restul datinilor sibtraditiilor care se manifesta in perioada urmatoare.

    nimeni nu intelege cum de a aparut, din neant, varianta omicron. nimeni nu stie unde a stat pitita atata timp. isi dau cu parerea, insa nimeni nubstie cu siguranta.
    felul cum a aparut pe piata varianta onicrin seamana cu felul in care a aparut pe piata covid19. adica…sigur nici azi nu se stie, si chiar si azi toate ipotezele au ramas pe masa.

    asa, de departe, se vede ca pandemia tocma a trecut la urmatorul nivel. care e unul superior.

    revolutia mondiala e un proces ultracomplex. iar elne in plina desfasurare. prin urmare ce urmeaza sint…alte crize. care in mod implacabil…se adauga! celor existente, catalizand, la un moment dat chiar in stil plenar, trecerea spre Artificial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *