Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Cea mai mare lovitură dată de Putin Uniunii Europene: admiterea Ucrainei în U.E.

Comentarii

8 comentarii pentru articolul „Cea mai mare lovitură dată de Putin Uniunii Europene: admiterea Ucrainei în U.E.”

  • O vestea minunata pentru toti cei care cer intreruperea imediata a importurilor din Rusia. Nord Stream 1 are probleme. Una din turbine s-a defectat si trebuie reparata de Siemens. Noua turbina ar trebui livrata de Siemens Canada dar guvernul Canadei interzice livrata – o supune embargoului. https://www.reuters.com/article/ukraine-crisis-nordstream-siemens-energ-idUKKBN2NV1EU . Ce impact are acum: Franta de cateva zile nu mai primeste gaz deloc pe teava, Germania primeste diminuat cu 40% , Austria, Italia primesc si ele mai putin cu 30%. Asta explica de ce cresc preturile la pompa de 1 saptamana in Europa. Abia astept sa vad cum o sa o dea la intors Sabin Orcan, Prelipceanu, Gadea, Radu Tudor, Ion M Ionita si altii care tipau sa se taie imediat importurilor din Rusia a gazelor, petrolului etc.

  • In curand UE va trebui sa se rabranduiasca, deci sa fie OE adica ospiciul european. Dar asta n-ar fi o problema, problema e ca pacientii i-au inlocuit deja pe doctori!

  • Tot de prin împrejurimi am văzut vila cu pricina în 2008; mai degrabă integrarea în peisaj este de lăudat. Clădirea în sine este similară altora din aceeași categorie de prin bătrâna Europă.
    Numai ciudățenii prin PE și CE, mai nou și aplicarea dublei măsuri.

  • problema…unora, multora,…cam tuturor :)), e Baltirea.

    Globalizarea,
    care cita vreme a existat a fost un proces efervescent, generator de miscare,
    odata ‘desavarsita’ a adus cu sine… Baltirea,
    echilibrarea potentialelor,
    prin urmare si lipsa diferentelor de potential, generatoare de miscare, de viata 🙂

    Baltirea e sinonima cu ‘moartea’.
    iesirea din Baltire inseamna ‘manifestarea unor noi diferente de potential’.

    manifestarea…cu orice pret!,
    pentru ca in lipsa manifestarii unor diferente de potential cea care se manifesta e …moartea, moartea civilizatiei mare cit planeta,
    ca Globalizarea a facut din ‘planeta’ o Civilizatie care, la nivel macro, are acelasi numitor.
    __________
    deci faza e…sa te hranesti!, :))), cine mai sta acusica sa se declare…mofturos?! :))))
    la nevoie….papi si o ucr, ba chiar si…restul meniurilor insirate in pastila Maestrului:)),
    iar de nevoie…o pui si pe ue la rotisor :))
    __________
    Noua Lume vine ‘la pachet cu ‘diferente de potential colosale’, care insa se manifeta…fix pe dos!, adica acestea sint masurate de la linia de Finish…pina la ‘locul’ unde te afli :)))
    iar asta chiar ca e tare:)))
    Noua Comptetitie, in care spre ex sua a zis asa: Make America Great Again!, este ‘ultima tura’, in care fiecare competitor ‘da tot ce poate’, referinta fiind ‘linia de Finish, nu… un alt competitor.

  • Și ne dădeam de ceasul morții că a primit Elena Ceaușescu titlu de academician-doctor-inginer, ea care era o persoană cu foarte puțină carte și cu merite inexistente! Păi intrarea Ucrainei în UE nu se înscrie în același tipar? Cam da. Deci, ne-am mirat degeaba de titlurile primite de ”Cabinetul 2”! Se-ntâmplă și la case mai mari, care păreau cu ”ștaif” până mai ieri!

  • Nici macar sinele de tren nu sunt conforme… Ursulik va trebui sa-si schimbe ecartamentul.

  • mai intai e intrarea ue ca stat commonwealth in sua si abia dupaia a ucr in ue :))
    atunci cind se vb despre intrarea ucr in ue trebuie luat in seama faptul ca pina la granita de est a ucr se vor intande ‘noile state unite’,
    unite impotriva ‘raului’, impotriva balaurului de la… est de Nipru:))),evident :))

    pesemne s-a ajuns la concluzia ca cea care uneste mai iute e ‘majoritatea’, ‘unanimitatea’ fiind cam fitoasa din nastere :)), ca daca lasi statele sa si implineasca visurileee…ale tale cind se mai implinesc?! :)))

  • Bun găsit, Maestre Ion Cristoiu ! Cu cât s-a încăpățânat mai mult Vladimir Putin ca Ucraina să nu intre în UE și ca aceasta să nu adere la NATO , cu atât Occidentul a sprijinit -o mai mult ,același Occident care nu a vrut să îi acorde și să îi asigure Rusiei și lui Putin un loc la masa tratativelor pentru a împiedica războiul dintre Rusia și Ucraina , deși tot Occidentul se folosea de gazele rusești la un preț convenabil pentru a putea supraviețui ! Toate țările care au intrat până acum în UE au fost supuse ani de zile testelor UE și au trecut prin furcile ei caudine ! Ucraina are cale liberă fără a întruni măcar aceste condiții ,așa cum a câștigat și premiul cel mare la Eurovision, dar ,oricum ar fi ,o competiție la Eurovision nu se compară cu intrarea unei țări în Uniunea Europeană ! Vă mulțumim pentru un jurnal video superb, Maestre Ion Cristoiu! Felicitări, multă sănătate, multe realizări, mult succes și toate cele bune vă dorim, Maestre !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *