Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Cea mai scumpă „vaccinare” din istoria omenirii și cea mai mare mare Operațiune de propagandă înregistrată vreodată

Să curgă banii.
La 54,08 euro pe doză, vaccinul anti-COVID al Pfizer şi Biontech ar fi de 20 de ori mai scump decât serul dezvoltat de AstraZeneca împreună cu Universitatea Oxford. (Sursa EVZ)
Având in vedere că este “imperios” necesar și a doua doză rezultă că plătim 110 euro.Iar asta fără să luăm în considerare costurile secundare aferente procesului de vaccinare propriu -zis.
Astfel, Pfizer şi Biontech ar fi încasat 27 de miliarde de euro pentru suficient de multe vaccinuri pentru a imuniza jumătate din populaţia Uniunii Europene. Mai mult, reprezentanţii celor două companii au dat asigurări că preţul includea „o reducere substanţială”.
Cea mai scumpă “vaccinare” din istoria omenirii și cea mai mare mare Operațiune de propagandă înregistrată vreodată.
Te pomenești că Procurorul European începe vreo anchetă pentru a afla dacă cineva a comis infracțiunea de abuz în serviciu!?Nu de alta dar parcă e puțin ciudat să plătești pentru produse similare ca efect un preț de 20 de ori mai mare.Ah,dar stai că lucrurile astea le-au făcut oficialii de la Bruxelles iar Pfizer e o firmă americană din Big Pharma .Și sigur totul a fost făcut în interesul public și niciodată pentru profit!

(Text de Lucian Duță)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *