România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Cei din Italia

Un sfert din sat era plecat la muncă în Italia. Li se spunea Italieni, pentru a-i deosebide cei care munceau în Ţările Nordice, în Anglia sau în Belgia, cărora li se spunea Cei care muncesc în străinătate.

Vara, se întorceau acasă cu maşini second hand, vopsite în culori ţipătoare, ca să se vadă bine numerele de ţară străină cînd ieşeau pe Şoseaua Floreşti-Vidra, gonind ca piloţii de formula 1 şi bubuind din toba de eşapament, prevăzută cu ţevi de Katiuşa, pentru a părea băieţi de bani gata.

După ce se dădeau astfel în spectacol, făcînd babele să se crucească, iar puştii să sughită de admiraţie,italienii, că aşa li se spunea, mergeau în Munţi, la Leoarca, un fel de Beverly Hills al judeţului, unde închiriau pentru cîteva zile vile de lux, cu piscină şi jacuzzi.

În Italia spălau WC-uri, vopseau maşini furate de Mafia, împingeau roabe de smoală fumegîndă, goi pînă la brîu de dogoare, aveau grijă de testiculele babalîcilor ieşiţi la pensie sau verificau, în fiecare dimineaţă, anusul babetelor văduve.
Aici, în Vintileasa şi în împrejurimi, se desfătau cu postura unor multimiliardari americani descinşi într-un sătuc de indieni din Peru.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Cei din Italia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *