Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Cel cu gunoiul

Trîntind uşa de perete, dă buzna în frizerie un rotofei într-un combinezon verde închis.
O culoare care tulbură cornutele.
După cum se opreşte, lasă impresia că e un alergător la maraton care vrea să scurteze drumul, luînd-o de-a dreptul prin frizerie.

Nu e însă un alergător.
E cel cu gunoiul.

Frizerii îl iau peste picior.
Rotofeiul se supără.
– Dacă mai faceţi mişto de mine, nu vă mai las părul castaniu!

Cei doi se sperie.
Părul castaniu, sau, mai precis, părul castaniu căzut pe jos la tuns, e la mare preţ de cînd un post privat de televiziune a lansat un concurs cu premii în bani şi obiecte pentru un şir de peruci destinat vedetelor cu început de chelie.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *