Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Certificate medicale

Nuntă mare în capul străzii. Aşezat într-o margine, în chip strategic, Tudorel, fratele cel mai mic al miresei, roteşte ochii în toate părţile, se fîţîie şi se izmeneşte, pătruns din cap pînă în picioare de misiunea care i s-a încredinţat:
Să şuiere în două degete la ivirea vreunuia din conducerea întreprinderii.

Pentru asta a repetat toată noaptea, cu atîta furie încît i-a dat sîngele pe nas. Toţi nuntaşii, dezlănţuiţi acum într-o sîrbă cu strigături, au certificate medicale. Jumătate din ei suferă de viroză respiratorie. Cealaltă jumătate, de reumatism. Mireasa, roşie şi asudată în rochia albă, istovită de gătelile prin care a trecut peste zi, se mîndreşte cu un certificat de anghină difterică. Mirele, care a avut nevoie de mult mai multe zile, pentru pregătirea nunţii, suferă de o boală grea: tuberculoză, cu izolare completă într-un sanatoriu.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *