Reprezentanții a 14 facțiuni palestiniene, inclusiv Fatah și Hamas, au semnat „Declarația de la Beijing”, document prin care se angajează să pună capăt disputelor interne și să consolideze unitatea palestiniană

Cine a dat presei documentele: Nicolae Ciucă sau Klaus Iohannis?

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Cine a dat presei documentele: Nicolae Ciucă sau Klaus Iohannis?”

  • Maestre, atât timp cât erau afișate draft-urile pe G4media și apoi pe alte site-uri ( ex. https://romania.europalibera.org/a/31878826.html) nu știu de unde marea mirare și așa-zisa supărare. Că se voia trecerea legilor pe șeștache asta știm și mă îndoiesc că vrun parlamentar s-ar fi opus.
    Mă miră că și R.Dumitrescu s-a încolonat în politica postului A3….

  • Iohannis se compromite singur, pe zi ce trece. In loc sa-l intereseze aspectul moral, democratic, din textele alea de lege, pe el il preocupa de ce au ajuns in presa.
    Adica tot un fel de Orban – Catzu.. oameni de nimic, care se compromit zilnic si care rateaza orice prilej sa taca din gura.

  • Domnu’ Cristoiu,

    Eu as lua in calcul si varianta ca le-a dat Florin Catu… 🙂

    Si uite-asa le-a dat una-n cap fix lu’ Johannis si Ciuca fiindca ei l-au tras pe linie moarta dupa ce initial l-au umflat ca pe-un balon…!

  • Domnule Cristoiu, cu tot respectul, acum nu faceți altceva decât să ne insultați inteligența. Cum puteți să afirmați că Iohannis nu știa, dar când a aflat bla-bla, bla-bla? Este cât se poate de clar că omul e o marionetă a securității, e omul lor la post, altfel nu ar exista. La primul pas greșit el zboară, este acolo atât timp cât este util, de unde și indiferența, aroganța, tupeul și lenea… da d-le, lenea, caracteristici cu care va rămâne în istorie aidoma domnitorilor fanarioți.

  • Bine v-am găsit, Maestre Ion Cristoiu !Un titlu și o întrebare foarte interesante ,Maestre ! Cineva și-a dat seama că proiectele pentru aceste documente vizând siguranța statului nu se pot aplica pentru că ar stârni oprobiul public datorită modalităților de implementare ale lor care ar presupune colaborarea cetățenilor români cu serviciile secrete ,adică o reîntoarcere la vechile metode de lucru ale serviciilor secrete ,ceea ce nu ar putea fi acceptat de marea majoritate a populației și ar putea deveni un factor de risc pentru factorii de decizie ai puterii din România ! Presupunerea dumnevoastră este una foarte plauzibilă, Maestre, pentru că altfel ar fi pusă sub semnul întrebării puterea de decizie a președintelui și a guvernului României și cel mai probabil aceste documente au fost date presei de domnul președinte Klaus Johannis,pentru că altfel ar fi fost nevoie ca aceste documente să poarte ca supervizare semnătura domniei sale și a Guvernului României ,iar cetățenii ar fi fost nemulțumiți că s-au aprobat aceste documente fără ca ele să reflecte un principiu democratic de aplicare al lor și al statului de drept !Felicitări pentru un jurnal video și un interviu cu domnul Petre Roman foarte interesante, de excepție, Maestre Ion Cristoiu !

  • Eu zic ca le-a dat tot un bajat din servicii care inca mai are o farama de patriotism in el. Fereasca D-zeu sa se afle cine e! Despre ipoteza dvs, exclus!

    • Reformulez fiindca abia acu’ mi-a picat fisa: nu din patriotism ci datorita faptului ca noile legi le-ar face viata mai complicata bajetilor. Ori ei au alte treburi. Sa fie releu pentru „parteneri” si sa faca banu gros. Ca doar n-or pierde vremea sa caute toate oile pe sub lana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *