Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Cine câștigă, nunta sau războiul? | Cristoiu & Cristache, EvzPlay

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Cine câștigă, nunta sau războiul? | Cristoiu & Cristache, EvzPlay”

  • Eu vă urmăresc peste tot dl Cristoiu… Dl Cristache însă devine un pic greoi … Se cam prostește .. întrerupe … SI devine needucat …

    • Exact aceeasi senzatie am avut-o si eu, si din pacate nu l-am putut urmari pe domnul Cristoiu. Nu stiu ce fel de a modera o emisiune e asta, in care invitatul e practic sicanat..: nu mai vorbesc de felul in care ideile sunt rezumate pe burtiera… cateodata mi-e si jena de lipsa de educatie a celor care se straduiesc sa para “cool”…
      Sa speram ca dl. Cristache va inceta sa fie “ dl. Goe” -:)) daca suntem mai multi care sa ii atragem atentia, poate fi ajutat.

  • Buna seara,
    Il urmaresc pe domnul Cristoiu in mod constant. Cu regret trebuie sa spun ca azi nu am rezistat la emisiunea domnului Cristache si am inchis televizorul. Cu regret, deoarece nu am reusit sa vad ce spunea domnul Cristoiu, asta din cauza moderatorului Cristache care e din ce in ce mai isteric; nu lasa invitatii sa spuna doua cuvine fara sa ii intrerupa. Este deranjant pentru invitat, dar si pentru telespectator. Nu mai vorbesc de glumele proaste facute de acelasi Cristache, la care rade singur.
    Sper ca nu am pierdut vreo idee de-a domnuli Cristoiu, oricum ii urmaresc restul aparitiilor. Dar poate il calmeaza cineva pe Cristache; am vazit aceeasi tehnica si la Dan Andronic ( varianta soft ce e drept), si m-am amuzat vazand ca nu l-a putit bruia pe Codrin Stefanescu-:))))))).

  • Fara legatura cu subiectul dezbatut: au anuntat pe un post TV, ca parcul national Retezat, va fi scos din lista arealurilor protejate de catre UNESCO.
    Interesant este motivul: conform noilor reglementari UNESCO, trebuie ca in aceste arealuri sa existe localitati locuite permanent.
    Daca este adevarat, urmarea va fi inevitabila: adio paduri virgine si sa vezi neica, dezmat imobiliar. Bravo lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *