Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Cine este omul propus ca prim-ministru de Binomul Marcel Ciolacu (PSD) – Victor Ponta (Pro-România): rectorul SNSPA Remus Pricopie a declarat în exclusivitate că el nu poate comenta Ziua Unirii Principatelor Române, fiindcă nu-i dă voie Legea Informațiilor de interes public!

De vr’un virus pot să zac, de Iohannis zac si crap

Pe 7 februarie 2020, rectorul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), Remus Pricopie, care este personajul propus ca prim-ministru de „Binomul” Marcel Ciolacu (PSD) – Victor Ponta (PPR), ne răspundea oficial că el nu poate comenta Ziua Unirii Principatelor Române , fiindcă nu îi dă voie Legea 544/ 2001 (sic!) a Informațiilor de interes public. Este un subiect care trebuie stors până la ultima picătură, să se scurgă ochii fetelor „activist” după Pricopie, după cum susține o veche tradiție românească. De la Remus Pricopie, care nu se poate pronunța pe Unirea Principatelor, până la Klaus Iohannis, care are interdicție de la „elitele” din Bruxelles să vorbească despre Mihai Eminescu sau despre făuritorii Unirii, nu e decât o lățime de ștangă, și este același trib al globalismului primitiv-agresiv. Pricopie se crede savant în uniuni: nu comentează Unirea românilor dar e specialist în unirea cu controversatul „filantrop” Soros și cu fundația-fanion a acestuia, Open Society (OSF), într-un proiect faraonic cu pretenții de „educativ”. În plus, chiar propunerea sa ca prim-ministru este ca o Horă a Unirii Serviciilor secrete: cu Pricopie, președinte la Academia de Științe ale Securității Naționale (aflată și în „coordonarea” SRI), cu Victor Ponta dezvăluit de Traian Băsescu ca „acoperit” SIE și cu Marcel Ciolacu (lider PSD), absolvent al Academiei SRI. Dacă arunci azi un ac între „elitele” de pe Dâmbovița, nu mai cade jos de atâția „perfecționați” în servicii secrete, în timp ce votanții lor rămân mai la urmă, prostiți și ignorați.

Du-ne, Doamne, și ne lasă, unde nu-i Klaus acasă

Pe 24 ianuarie 2020, SNSPA (care a ajuns universitatea preferată a lui Klaus Iohannis), anunța că a fost „invitată” să facă parte dintr-o rețea globală de universități „open society” (OSUN), rulată printr-una din fundațiile controlate de Soros: Open Society Foundations (OSF), iar abracadabrantul mesaj al lui Remus Pricopie sosea după ce publicația noastră îi solicitase comentarea faptului că de Ziua Unirii Principatelor Române, la SNSPA (prezentată și anterior în presă ca „fabrică de roboței neomarxiști”), s-a trecut sub tăcere aniversarea națională a României dar a fost anunțat în schimb un posibil „parteneriat” cu o fundație a lui George Soros: un „filantrop” american devenea mai important la SNSPA decât oamenii care, prin înfăptuirea Unirii, i-au furnizat lui Pricopie și alor săi terenuri, clădiri, job, oraș și lege de funcționare.

Stai în față, dai un ban: e Șerban

Ulterior, pe 28 ianuarie 2020, am solicitat pentru cristoiublog.ro senatorului PSD Șerban Nicolae să comenteze intenția rectorului universității de stat SNSPA, Remus Pricopie, de a înhăma această instituție de învățământ superior la remorca unui proiect „educativ” cu Open Society. Șerban Nicolae nu a răspuns și nici nu o va face, fiindcă, în mod cert, la vârful partidului se știa încă de pe-atunci că PSD și Pro România, partidulețul lui Victor Ponta, îl vor susține ca premier pe Remus Pricopie, fără să știe careva un motiv oficial: eventual, s-a văzut asta câteva zile mai târziu, în 5 februarie 2020, după debarcarea facilă a „guvernului Meu 2” Ludovic Orban prin moțiune de cenzură. Susținerea lui Pricopie sugerează însă ferm că, în disprețul electoratului propriu, Marcel Ciolacu a fost mereu în legătură subterană, de „colaborare”, cu adevăratul autor al haosului din România, Klaus Iohannis.

Cum a crescut naționalismul în UE, pe finanțarea lui Tătucul 

Oricine are cel puțin jumătate de creier și un simț al măsurii ar putea să ridiculizeze proiectul „educativ” anunțat de fundația Open Society (OSF) a lui Soros și reluat de Remus Pricopie: faptele recomandă acest ridicol. În succesiune scurtă, după 2010, mai multe fundații globaliste „de lobby”, sprijinite prin presa controlată de Soros dar și prin lideri „iluminați” din UE precum Angela Merkel (cancelarul Germaniei), au început să aducă, într-un număr impresionant, emigranți ilegali în Europa. „Idioții utili” ai lui Soros care au promovat acest fenomen au remarcat ulterior că afluxul de migrație necontrolată are și „efecte secundare” neașteptate pe continent: mai precis, în toate statele UE unde au ajuns emigranții ilegali  au apărut și s-au extins mișcări naționaliste- inclusiv în acele state unde se bănuia că spălarea pe creier neo-marxistă este definitivată, cum sunt Irlanda, Germania, Italia, Suedia sau Olanda. În consecință, Soros a revenit și a anunțat în februarie 2019, că va finanța un proiect faraonic „educativ” global unde era introdusă inclusiv… combaterea naționalismului: într-un astfel de „proiect”, numit Rețeaua OSUN, a fost invitată Universitatea de stat SNSPA, unde Pricopie este decan. În februarie 2018, rectorul Universităţii din Bucureşti (UB), Mircea Dumitru, şi rectorul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), Remus Pricopie (un fost consilier al fostului ministru al Educației, Ecaterina Andronescu), semnau o declaraţie despre un „ghid de bune practici în managementul universitar”, astfel încât să fie evitată implicarea politică a conducerii universităților. Acum, pe mega-proiectul OSUN, vor veni fundațiile lui Soros și, în numele „combaterii naționalismului” de oriunde (din cafenele, ziare și școli până la meciurile de fotbal), îi vor cere lui Pricopie să se șteargă undeva cu o declarație bună eventual pentru fătucile din Divizia Presă, secția tricotat știri.

„Parteneriatul” SNSPA-Soros 

… este dubios, însă, fiindcă are cel puțin două probleme (dacă ignorăm doar voalata amenințare OSF de imixtiune în afacerile interne ale unei țări care încă supraviețuiește, cum e România). În primul rând, dacă Universitatea aparține statului Român (un stat constituțional, suveran și cu frontiere stabilite- opusă în sistem globalismului de tip „Frontiere deschise” finanțat de Soros), atunci va trebui să se pronunțe și România asupra „parteneriatului” OSF-SNSPA, nu doar Pricopie și camarila de la universitate. În plus, combaterea „naționalismului” (care e bine reprezentat politic în România și la care făcea referire Tătucul neo-marxismului din România, George Soros), ar presupune implicarea unui „partener” sorosist precum SNSPA în activități politice, dar și în perfecționarea unor „nuclee de roboței neo-marxiști” care să lupte din greu cu naționalismul oriunde îl găsește.

Profil de „roboțel-activist”

Ca profil, studentul sau activistul „roboțel neo-marxist” de azi este programat să aibă o cultură îngustă sub o frunte îngustă, care desființează granițe, Dumnezeu, popi, Istorie, tradiție, adversari politici, libertate de expresie (acolo unde nu-i plac „ideile”), Constituții și principii fundamentale ale sale. De aici decurge direct un „roboțel neomarxist” care este mai întâi procuror și doar după aceea un partener de dialog, așa cum Republica Procurorilor România este doar o extensie de la „roboțelul-activist” din Piața Victoriei (care înjură o lege ce nu a citit-o) spre celulele de procurori „roboței-activiști” din DNA- DIICOT- Procuratura Generală, care au ajuns să judece oameni în funcție de simpatia sau antipatia care o au pentru politicile lor: „roboțelul-activist” se opune adică unor valori fundamentale ale Democrației, fapt ce nu va fi, însă, menționat însă în nicio aplicație de proiect sorosit sau al SNSPA.

Ce l-am întrebat pe Pricopie și ce a răspuns

Pentru mulți oameni (de ex., din state normale precum Israel, Marea Britanie, SUA, Italia, China- Hong Kong sau Ungaria, unde au fost documentate acțiunile ostile ale unor entități ONG-uri sorosiste împotriva ordinii constituționale), un astfel de parteneriat la SNSPA ar crea suspiciuni în ceea ce privește adevărata semnificație a cuvântului „educație” pentru „societate civilă” finanțată Soros: cum s-a mai văzut în trecutul apropiat însă, în România se poate accepta orice, iar pârțurile de la New York pot deveni ozon în Țara Mioriței. Pentru Remus Pricopie, provenit dintr-o Românie care după 2015 a fost imbecilizată de „neo-liberalismul” protectorului său, Klaus Iohannis, nu ar mai rămâne multe de explicat fătucilor din Divizia Presă, cele care i-au preluat anunțul „parteneriatului”: Divizia Presă (Digi Tv, Adevărul, Coloneleasa Dogioiu, Pro TV ș.a.) știu întotdeauna totul și este greu de presupus că patru întrebări pe care le-am expediat SNSPA și rectorului Pricopie, ar putea acoperi complexitatea acestui „proiect educativ” al lui Soros. Redăm în continuare cele patru întrebări.

  1. „Dat fiind că SNSPA este o instituție a statului român. Cum comentați în acest context faptul că alăturarea instituției SNSPA la un program „educațional” privat tip „open society” care (ca două exemple) pune sub semnul îndoielii existența frontierelor de stat și care acceptă migrația necontrolată ce se sustrage legilor, va fi în contradicție cu principii de drept ale statului constituțional România. Pe scurt, este admisibil in viziunea dvs faptul că, de exemplu, un student român (al SNSPA) din statul național unitar România, sa fie “educat” prin OSUN cu privire la necesitatea dispariției frontierelor statelor?
  2. Cum comentați faptul că finanțatorul a anunțat deja că respectiva rețea OSUN va fi implicată în promovarea (neo) liberalismului-globalismului și în „lupta împotriva naționalismului”, fapt ce, direct si indirect, va implica SNSPA în activități politice. Ca rector, aveți autoritatea de a conduce SNSPA într-un proiect care va implica politic această universitate de stat? Dacă da, cine v-a dat această autoritate?
    3. În contextul în care, pe 24 ianuarie 2020, ați dat o declarație de presă referitoare la invitația făcută de Open Society, dar nu ați dat și o declarație referitoare la Ziua Unirii Principatelor Române din 1859, vă rugăm să ne transmiteți în virtutea căror criterii academice, la Universitatea de stat SNSPA o invitație de finanțare străină este importantă, iar o sărbătoare națională este ignorată? Aceasta, în contextul in care SNSPA este o Universitate de stat a Romaniei, iar Ziua Unirii Principatelor Române din 1859 este o sărbătoare de stat a României- cea care a făcut posibilă finanțarea-existența SNSPA.
  3. De ce credeți că invitația de aderare la OSUN pentru România a fost adresată de OSF unei Universități de Stat precum SNSPA și nu uneia particulare?”

Remus Pricopie a avut un răspuns unic pentru toate cele patru întrebări: „Având în vedere solicitarea dvs (…) și în conformitate cu art. 2 lit. b din Legea 544/ 2001 (…) vă transmitem faptul că informațiile solicitate de dvs nu se circumscriu prevederilor legale menționate anterior (sic!-n.n.)”.”

Ce este SNSPA

SNSPA (o continuatoare pe bani publici pentru fosta școală de propagandiști comuniști Ștefan Gheorghiu), apare în prezent ca năzuind puternic spre neo-marxismul lui Soros, după ce din 1989, poporul tocmai a scăpat țara de marxismul lui Nicolae Ceaușescu. SNSPA-ul lui Remus Pricopie are o pleiadă de profesori “formați” la Universitatea Central Europeană (Soros) (expulzată de Ungaria în Germania) și stă astăzi în cadrul unui așa-numit Consorțiu CIVICA. Aceeași Universitate a lui Pricopie are “parteneriate” cu personaje controversate din alaiul lui Soros (precum italianul Antonio Tajani, Paralmentul European) sau pe care le face “membri de onoare”- cum ar fi roboțeii calibrați în garajele globaliste precum Miroslav Lajkac (Slovacia), Frans Timmermans (Olanda, ex- Comisia Europeană) sau Guy Verhofstadt (Belgia, Parlamentul European). SNSPA și Remus Pricopie au găzduit în 2019, așa-zisele „proteste” politizate împotriva unei ordonanțe de guvern PSD-ALDE care modifica legile justiției și tot Pricopie era cel ce se oferea să organizeze dezbaterea „electorală” a lui Iohannis alături de câțiva jurnaliști de casă (de la TVR, Antena3, Adevărul, Europa FM ș.a.), în campania pentru președinția României din 2019- un fiasco ce nu ar fi acceptabil în nicio democrație europeană care se respectă. Remus Pricopie este și un decorat al lui Klaus Iohannis (pe motive de ei știute) după ce Iohannis (PNL) a câștigat al doilea mandat la Cotroceni în fața „prostănacei” Viorica Dăncilă (PSD).


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *