Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Cine îl aruncă pe Marcel Ciolacu pe scări?

Potrivit unui sondaj de opinie făcut de Avangarde, la comanda PSD, Marcel Ciolacu este politicianul în care românii au cea mai mare încredere, urmat de Diana Șoșoacă.

În Jurnalul meu video, Ion Cristoiu a comentat aceste rezultate, pe care le consideră a fi o diversiune.

„Cu tum-tum, cu tum-tum, s-a dat publicității un sondaj Avangarde. S-a pus o întrebare în legătură cu încrederea în Ciolacu, Șoșoacă, Simion, Ciucă, Iohannis, Cioloș, Orban Drulă. Cine lipsește? Geoană. Cică sondajul a fost comandat de PSD. Domnule Pieleanu, dacă faci o listă, pune-l și pe Geoană, pune-o pe Codruța (Kovesi-nota red.), pune și alte nume. Rezultatul îl dă pe Marcel Ciolacu pe primul loc și pe doi Șoșoacă, iar pe trei Simion, apoi ceilalți.

Concluzia pe care o trag eu de aici este că Marcel Ciolacu este cel mai tare om din România, site-urile ciolăciste asta au zis.

Între el și ceilalți concurenți reali este Șoșoacă”, a spus jurnalistul.

El explică manipularea făcând trimitere la alegerile locale, mai precis la cele de la Sectorul 1 București:

„Eu nu voi uita că domnul Marius Pieleanu este cel care, cu Avangarda lui, a făcut-o primăriță pe Clotilde Armand.

La exit-poll, la alegerile locale, la 21:30, Avangarde a dat că Armand are 48%, iar celălalt, Daniel Tudorache de la PSD, 36,5%. O diferență de 12 procente. La un asemenea anunț doamna Clotilde a ieșit și și-a declarat victoria și oamenii lui Tudorache au plecat.

Pe 30 septembrie, se anunță, după numărătoarea voturilor, că doamna Clotilde are 40,95% din voturi, la o diferenţă de 1,13% de candidatul PSD, Daniel Tudorache, care are 39,82%.

Iresponsabilitatea acestui sondaj este cumplită. Când anunți diferență de 12% spui că e gata. Și la numărătoare ajungi la 1%, și acest procent contestat pentru că s-a dovedit ulterior că doamna mânărise voturile.

Acest institut este responsabil pentru o mare fraudă electorală.

El este cel care a pus-o pe Șoșoacă pe locul doi. Și PSD și Ștefan Gheorghiu de tip nou (SNSPA-nota red.) au interesul să descurajeze AUR. Cei care au pariat pe AUR spun că nu, îl bate Șoșoacă.

Până și la europarlamentare i-au pus 8% lui Șoșoacă.

Ce urmărește acest sondaj în legătură cu domnul Ciolacu?

În prezent, se desfășoară o operațiune, din care face parte și acest sondaj, de convingere a lui Marcel Ciolacu să candideze”.

Ion Cristoiu a făcut o trecere în revistă a candidaților PSD forțați să candideze la prezidențiale și care au fost înfrânți: Adrian Năstase (2004), Mircea Geoană (2009), Victor Ponta (2014) și Viorica Dăncilă (2019).

„Domnule Ciolacu, în urma dvs. sunt numai cadavre politice”, îi transmite jurnalistul politicianului și-l atenționează că există un interes ca el să fie împins pe scări.

Ion Cristoiu a ridiculizat și scena de joi seara, de la Realitatea Tv, unde Marcel Ciolacu a fost pus într-o situație umilitoare. Jurnalistul consideră că politicianul, dacă nu a avut în jur consilieri ageri, ar fi trebuit să refuze acest format în care el stă pe scaun, ca un elev în bancă, iar moderatoarea îl veghează din picioare, ca o profesoară.

YouTube player

(urmăriți explicația de la minutul 23)

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *