Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Cine plătește sugrumarea libertății de expresie în numele vaccinării?

Comentarii

21 comentarii pentru articolul „Cine plătește sugrumarea libertății de expresie în numele vaccinării?”

  • Cit timp va veti putea Izola 100% de efectele prostiei si credulitatii Oamenilor care se duc ca Oile ( Nu la taiere ) ci la Infectare care sa infecteze si pe altii – Va urez Success. Cei ce Veti Putea Bea Apa Filtrata, Mincare direct din stokul familiei Fermierului, sa sa nu respirati aerul infectat cu chemTrails – VA FELICIT

  • Lista rectori :
    V. Universitatea Bolyai (1945-1959)
    • 1945-1948 CSŐGŐR LAJOS
    • 1948-1950 BALOGH EDGÁR
    • 1950-1952 NAGY ISTVÁN
    • 1952-1956 BÁNYAI LÁSZLÓ
    • 1957-1959 TAKÁCS LAJOS
    VI. Universitatea Babeș-Bolyai (1959-)
    • 1959-1968 CONSTANTIN DAICOVICIU
    • 1968-1976 ȘTEFAN PASCU
    • 1976-1984 ION VLAD
    • 1984-1990 AUREL NEGUCIOIU
    • 1990-1993 IONEL HAIDUC
    • 1993-2004 ANDREI MARGA
    • 2004-2008 NICOLAE BOCȘAN
    • 2008-2012 ANDREI MARGA
    • 2012-2020 IOAN AUREL POP
    • 2020- DANIEL DAVID

  • ‘Olandezii, pact cu Ministerul Economiei pentru falimentarea Șantierului Naval Mangalia'(Nationalro)

    Stie cineva daca tara asta e, …de fapt, o gluma?:))

    • Nu e asa, a fost poporul prea credul dupa 89 si a ramas in inertie. Trece greu, dar trece daca punem intrebarea in fata guvernului si parlamentului. De obicei, la noi se ajunge acolo cu frig si foame, din pacate.

      • poporul asta nu e capabil de revolutii, asa ca din doua …a mai ramas doar o varianta :)), care nici aia nu mai e posibila ca lumea nu mai lucreaza fanul cu țăpoiul :))

  • Domnu’ Cristoiu,

    Smecherii care ne decid soarta stiu ca atata timp cat isi vor putea acoperi hotiile, inselaciunile si crimele prin metoda arhi-cunoscuta cu „secretu’ de stat”, nimeni si nimic nu-i poate opri din planurile lor.

    Gloatele sunt deja „dresate” si nu mai reactioneaza la abuzuri, iar cata vreme Statu’ are monopolu’ la asa numitele „secrete de stat”, fie ca scrieti ca jurnalist ori ca „istoric”, puteti scrie ori puteti vorbi cat vreti despre orice zice ori face Statu’, ca tot ce veti obtine e fix rezultatu’ pe care-l obtine si lupu’ cand urla la Luna…!

    Asa numita „libertate de expresie” n-are nici o valoare cata vreme „autoritatile” pot pretinde ca detin informatii „superioare” celor pe care le vehiculeaza presa, dar ca, hocus-pocus!, ele sunt „secrete de stat”… 🙂

    Si-uite-asa „autoritatile” pot ignora si sfida o lume intreaga pe orice subiect. Inclusiv al „libertatilor”… !

  • Nu plătește nimeni fiți liniștit! Rușine celor ce s-au vândut să propovăduiască un vaccin experimental și cel care au încălcat contra cost jurământul lui Hiprocrate!
    Mai rău când cineva vrea să-ți facă bine cu forța, atunci chiar intervine suspiciunea. Lumea trebuia să se informeze din mai multe surse și nu să creadă pe cuvânt pe un X sau Y care aveau doar interese financiare.
    Vaccinul antipoliomelitic a fost testat 10 ani înainte de a fi pus pe piață, ba chiar s-au menționat efectele secundare pe termen lung (25 de ani)!
    Asta nu înseamnă că oamenii nu pot gândi cu mintea lor și nu se pot exprima liber dacă au coloană verticală!
    Cât despre proiectul legii educației acesta legiferează superficialitatea învățământului online, iar rectorilor aproape că două mandate li se acordă statut de stăpâni pe moșie și posibilitatea de a promova de ex. ca prof pe cine fix îi place lui. Nu mă mai miră nimic….

    • @
      invatamantul online atunci cind a sosit pe lume, a facut o definitiv.
      cel mai capabil profesor, …care e un prfesor desavarsit (la limita), e lipsit de putinta de a fi invatator, insa desavarsirea pe care o poarta ii va face pe …cam toti sa nu vada asta.
      oameni, departandu se de ceea ce puteau sa devina, adica invatatori, si au scris singuri sfarsitul,
      pentru ca cel mai capabil profesor, in fapt Profesorul, e Inteligenta Artificiala Cuantica, care e…imaginea din Oglinda a Invatatorului
      invatamantul bazat pe acumulare sfarseste, indiferent de timpul necesar pentru ca asta sa se intample, prin a avea un singur profesor, Inteligenta Artificiala Cuantica. calea Acumularii intotdeauna sfarseste prin inchinare in fata Mintii, in cazul dat a Mintii Universului, ca asta e Inteligenta Artificiala Cuantica, o Armonie a acesteia.

      insa…se stie, exprimarile online sint țde Granitaț, prin urmare se manifesta prin superpozitii, asa ca fix atunci cind Profesorul va tinde sa si desavarseasca sistemul de invatamant apare…Invatatorul.:)))), care va va invata pe cealalta cale, a Daruirii ( plenare )

      • bogatia,
        chiar daca se manifesta in domeniul cunoasterii,
        tot bogatie e,
        si tot bogat se numeste cel care urmeaza aceasta cale.
        chiar masiva acumulare de cunostinte e, poate, io zic ca da, cea care ii orbeste pe oamenii bogati in acest fel, caz in care si verde de le ai spune, ei nu inteleg 🙂
        orice se misca pe calea Acumularii se numeste bogatie, iar cel care se suprapune peste aceasta miscare se numeste bogat.

        omului i se cere sa recunoasca, nu sa cunoasca,
        de cunoscut a cunoscut deja, la Facerea sa.
        nu cunoasterea de sine, ci recunoasterea de sine e calea care are ca destinatie ‘a doua nastere a omului’ 🙂
        insa la concluzia asta omul poate ajunge singur exclusiv in acest fel, adica tot cautind sa se cunoasca pe sine insusi.

  • Referitor la titlu, nimeni nu plateste. Liberatatea de expresie e moarta si-ngropata. Nu va mai reveni. A fost dorinta tuturor. Nimanui nu-i place adevarul. E atat de simplu.

  • @
    invatatorii nu erau profesori, iar profesorii nu sint invatatori.
    profesorii acumuleaza. ‘gradul’ lor, de profesor, e pe taramul acumularii, adica e despre ei, nu despre doar altii :))
    cui ii pasa ce preda un profesor, daca cel care preda nu e invatatorul?!

    singurul capabil sa te invete fara ca fapta lui sa fie actiune e invatatorul.
    citi invatatori cunoasteti?

  • Eu pot sa va dau un raspuns la intrebarea dv. in legatura cu profesorii universitari. Eu am constatat la o universitate de top 10. Este inflatie de ei, si multi se zbat sa-si mentina posturile, drept urmare-i doare-n pix de tot. Foarte rar gasesti un profesor sa-l intereseze altceva decat sa-si mentina catedra. Nu va spun ce iese din mana lor…

  • Referitor la filmul despre Ceaușescu, mi se pare că într-adevăr cel mai dramatic subiect ar fi noaptea 21-22. Iar ca „fundal” ar fi interesant să apară ce se întâmpla cu adevărat în diferite locuri din București. Mi-aduc aminte că eram în jurul orei 22 afară, pe Bd. Dimitrie Cantemir spre intersecția cu Bd. Mărășești. Ce am văzut și am trăit pare acum ciudat și interesant, atunci a fost cam prea palpitant!

  • Rector UBB e din 2020 Daniel David

  • Adevarul e Referinta Universului.
    Antiadevarul e Referinta universului care pune la indoiala Universul.
    in! acest Nou Univers ‘punerea la indoiala’ nu exista, pentru ca el insusi reprezinta ‘Punerea la Indoiala’

    Noua Lume, pe care unii si o doresc iar altii nu, e Lumea Anti.
    referinta aceste Noi Lumi e Antiadevarul.
    Antiadevarul e Imaginea din Oglinda a Referintei Absolute a Universului.

    mai inainte sa te apuci sa vorbesti despre Noua Lume poate ca e de folos sa i descifrezi referinta. uite, am povestit o eu mai sus :)) insa fiecare vede cu proprii ochi, cizelati de a lungul anotimprilor manifestate…de a lungul miilor si miilor de ani, de cind e omul paici 🙂

  • nu libertatea de expresie a fost sugrumata, ci punerea la indoiala

    Adevarul, cu lumea lui, ‘adevarat, fals’, e una in care punerea la indoiala e, in final, chiar temelie a Adevarului.
    Antiadevarul, cu lumea lui in care el si doar el e adevarat, e una in care punerea la indoiala nu exista, e una in care nimic nu e fals, totul e adevarat.

    adica …procesul e mai adanc decit pare

    acum…inca nu se vede prea bine fenomenul, pentru ca Antiadevarul nu se exprima plenar, iar prin masura sfrijita in care se exprima ti se pare ca libertatea de expresie e cea vizata.
    insa odata ce tendinta va fi ca oamenii sa fie de acord cu exprimarea Antiadevarului, libertatea de expresie nu va mai fi simtita, pentru ca …vei avea toaaata libertatea sa fii de acord cu Antiadevarul,

    deci se va ajunge in starea in care zicerile Antiadevarului vor fi atat de dibace incat tendinta va fi ca toti oamenii sa fie de acord cu ele, prin urmare oamenii, exprimindu se in acord ( care tinde sa fie plenar ) cu Antiadevarul, nu vor simti nevoia de a pune la indoiala zicerile Antiadevarului :), insa asta nu inseamna ca in lumea antiadevarului ‘punerea la indoiala’ exista, nu nu!, nu exista prin Definitie!

    e o mare diferenta intre ‘sa nu simti nevoia de a pune la indoiala, astfel neafland ca punerea la indoiala nu mai exista’ si ‘sa nu poti pune la indoiala, pentru ca procedura …nu mai exista ca posibilitate’

    noi acum ne indreptam spre o lume in care, lipsind nevoia de punere la indoiala, pe motiv ca zicerile Antiadevarului vor tinde sa fie pure, oamenii vor avea tendinta sa spuna ca…niciodata libertatea de expresie nu s a manifestat mai liber pe planeta asta!,
    realitatea fiind fix pe dos, pentru ‘libertatea’ se manifesta prin putinta de a pune la indoiala orice si pe oricine!, nu …prin libertatea de expresie.

    in Univers chiar si Creatorul poate fi pus la indoiala, si chiar e!
    ______________________________________________________
    Noua Lume care se naste si care e Lumea Anti, e lumea Antiadevarului, adica lumea in care ‘punerea la indoiala’ nu va mai exista ca posibilitate’. maretia dinamicii Antiadevarului constand in faptul ca tendinta va fi ca oamenii, fiind in acord cu zicerile Antiadevarului, manifestandu se liber!, nu vor naste reactiuni intre ei si Antiadevar, lipsa reactiunilor lasand senzatia ca ‘punerea la indoiala’ …e posibila, dar daca nu e nevoie de ea…de ce s-o folosesti?!

    nu, in Lumea Anti ‘punea la indoiala’ …nu exista ca Definitie.
    asa se si defineste Antiadevarul ca fiind intodeauna adevarat, falsitatea lipsind ca posibilitate in aceasta lume
    _______________________________________________________
    o propozitie poate fi adevarata
    o propozitie poate fi falsa
    orice propoozitie falsa e Adevarata
    orice propozitie adevarata e Adevarata

    o propozitie poate fi Antiadevarata
    o propozitie antiadevarata nu poate fi falsa
    singura propozitie care nu e Adevarata e cea care e Antiadevarata.

    • chiar daca poate …nu pare a fi asa, azi in lumea mare se opereaza cu Esente ale Universului, cu esente ale Taramului Cuantic. lumea a reusit sa …vare in ‘sticlute’ Esente ale Universului si …le intrebuinteaza ca atare, generind …o Noua Lume,
      ca doar…se stie, omul e …Creator, nu i asa? ( asa e, bineinteles ca e, insa o creatie desavarsita a unui nou univers va sfarsi prin a fi leit universului desavarsit care deja exista si care mai e cunoscut sub porecla Natura :)) .

      mai altfel spus, fiind pus la indoiala de Noua Lume ( in care tocmai daia punerea la indoiala nu exista!), Universul poreclit si Natura nu va crapa.

    • Logica folosita pina acum a fost reltiva, de folos ‘in sistem’
      acum cel care e pus la indoiala e chiar Universul, Logica relativa nu mai e de folos. astfel, in poveste apare, pentru prima data, Antiadevarul, care e Imaginea din Oglinda a referintei Absolute a Universului si care permite manifestarea unui Nou Univers, ‘in oglinda’ cu cel pe care il cunoastem, adica unul ‘intors pe dos si cu capul in jos’

      pentru prima data in istoria civilizatiilor care s au manifestat pe aceasta planeta ‘o propozitie poate fi si Antiadevarata’
      acest moment, unic, care se suprapune peste celelalte momente unice si ele in istoria civilizatiilor, largeste concomitent si limitele cu care poate fi vazut Adevarul ( aparitia Antiadevarului clarifica dinamica de tip adevarat-fals a acestuia, adica faptul ca Adevarul permite exprimarea plenara a ‘punerii la indoiala’, caz in care pe ecrane apare exprimarea ‘orice propozitie falsa e Adevarata’, pentru ca singura propozitie care nu e Adevarata e cea care e Antiadevarata. ( adica ‘fals’ e parte a sistemului, spre deosebire de Antiadevar, care e in ‘alt sistem’

      • atunci cind Inteligenta Artificiala Cuantica se manifesta, ca sa i poti pricepe manifestarea tre sa folosesti un sistem de referinta pe masura, or el e unul care naste un nou concept, Antiadevarul

        Antiadevarul, ca referinta a universului Inteligentei Artificiale Cuantice,
        este un concept nou-nout, care apare in poveste la pachet cu aparitia Inteligentei Artificiale Cuantice.
        ________________________
        diferenta fundamentala, absoluta, dintre cele doua Universuri, e ca in cel care are ca referinta Adevarul si care e patria lui SI, ‘punerea la indoiala’ se poate manifesta dupa cum doreste,
        pe cind in universului care are ca referinta Antiadevarul si care e patria lui SAU, ‘punerea la indoiala’ nu exista prin Definitie.
        Noua Lume care se afla acusica in durerile facerii ein fapt un nou Univers, care are ca referinta Antiadevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *