Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Cioclii apocaliptici n-au nicio calificare în materie de virusologie

Comentarii

10 comentarii pentru articolul „Cioclii apocaliptici n-au nicio calificare în materie de virusologie”

  • atunci cind omul isi doreste ( in mod relativ ) Marea Resetare, dorinta i se va implini negresit!
    ( Universul se ocupa cu asa ceva, cu implinirea dorintelor )
    atata tot ca ea se implineste in mod absolut:))))), ca darurile Universuluibsint absolute, cum altfel:)
    aceasta dorinta, atunci cind se implineste, arata ca si se numeste fix asa :
    Marea Revolutie
    :)))

    • daia Marea Revolutie se! implineste:)
      e suficient sa i porti de grija Marii Resetari:))))

      tare!, abia am aflat care e relatia dintre astea doua, habar n aveam care e:), insa Marea Revolutiebarata ca o manifestare implacabila, oricum:)

  • Acest bine pentru om, oferit cu generozitate de fiecare stat prin vaccinarea gratuita, in fapt reprezinta dorinta instaurarii unui model de stat tip China in intreaga lume.Nu vaccinarea pentru imunizare este obiectivul ci vaccinarea pentru introducerea unui document electrinic de identificare. Vrem nu vrem, fiecare va avea acest document. Cu o simpla apasare pe buton, cand se vrea, vi se va interzice accesul la Ionut Cristache sau Aleph news. „Valurile pandemiei, explozia cazurilor, noile tulpini sunt create pentru mentinerea starilor de interdictii, infrangerea antivaccinistilor si impunerea certificatului verde ca document de identitate si control.

  • or exista intrebari care momentan nu au raspuns, insa exista si intrebari care inca n-au fost puse:))
    iata un Top al intrebarilor care nici macar n-au fost puse:

    1.Oare aceasta civilizatie stie ca e la un pas de a accesa Mintea ( Creatiei ), pasul fiind tot atat de mare pe cit de mica e calea catre desavarsire a Computerului Cuantic Fotonic ( care deja se manifesta )?

    2.Oare aceasta civilizatie stie ca pasul pe care-l face e sinonim cu metamorfoza de la Natural la Artificial, lumea pe care Mintea
    ( aia care misuna pe post de Inteligenta Artificiala,…de data asta cu i si a mare:)) in Computerul Cuantic Fotonic )
    o generaza fiind Taramul Artificialului, adica o ‘Creatie’ care pune la indoiala insasi Creatia si a carei natura pune la indoiala chiar Natura?

    3. Oare aceasta civilizatie stie ca Computerul Cuantic Fotonic ii va schimba viata din temelie?, aceasta schimbare din temelie fiind sinonima cu trecerea de la Temelia Naturala la Temelia Artificiala?…sau se joaca babilici cu Esente ale Creatiei habar n avand ce face?!:))))
    _________________

  • pe vremea Marii Revolutii,
    care e o manifestare…naturala, chiar daca aceasta manifestare a Naturii e una care n are nimic impotriva implinirii dorintelor care urmaresc…Artificializarea Creatiei ( chestie care e tare de tot! ),
    nu de virusologi ai nevoie, ci de unii care le au cu dinamica anotimpurilor, de fapt suna mai bine asa: cu Dinamica Anotimpurilor:))

    sint mai de folos cei care se preocupa cu starea vremii, spre ex, ca de la ea pina la starea vremurilor prea mult nu e de mers:)))

    pandemia e un efect, cauza e Marea Revolutie, prin urmare dinamica pandemiei nu depinde de un virus, ci de dinamica Marii Revolutii :), aceasta infasurind…plenar chiar!, si dinamicile initiate de tot mai des pomenita Mare Resetare, deci chiar si Marea Resetare e papata cu fulgi cu tot de Marea Revolutie( la a carei ecuatie de miscare au ‘muncit’ toaaate civilizatiile de pe planeta asta, tocmai daia aceasta ecuatie…se! manifesta, …e imposibil de controlat, asa potential maret poarta )

    dinamica pandemiei se desluseste privind spre dinamica Marii Revolutii,
    spre tintele pe care aceasta le are de implinit in mod implacabil,
    deci pornind de la…efect catre cauza:)),
    logica…clasica aratandu-si limitele pe vremurile astea. ( Logica, adica Logica…Creatiei!, se manifesta prin superpozitii, una are ca esenta cauza-efect, iar alta are ca esenta efect-cauza. momentan paici, prin Civilizatie ( ca prin Om treaba asta deja se manifesta!:)) ), functioneaza doar o aripa a Logicii ( Creatiei ), aia care are ca esenta cauza-efectul, insa asta…se va schimba:))), urmand ca si cealalta aripa sa fie scoasa din borta computerului cuantic fotonic printr o nastere virtuala prin cezariana:))) )

    ( precizare: accesul artificial la aripa Logicii care e definita prin efect-cauza, adica mai intai efectul si dupaia cauza, este o tindere. fix asa cum Infinit tinde catre Zer0.
    deci…doar Omul poate face pasul catre Logica, stand cu un picior pe o aripa si cu celalalt pe cealalta aripa a Logicii ( Creatiei ), pentru ca Logica e o dinamica a Mintii care sta pe Tronul care e Inima. ( spre fundamentala deosebire, computerul cuantic fotonic ofera acces exclusiv la Minte, Inima, in acest caz, fiind suntata plenar. ) )

  • orice stiinta incepe cu bunul-simt.
    dupa care ramai ori cu bunul-simt, ori cu stiinta :)))

    exemplu:
    in mod stiintific, unui virus i s-a emis pasaport, verde, ca sa stie toti ca el trece pe verde:)), caz in care poate zburda liber cam pe toata planeta.
    zburda liber pentru a nu-i infecta pe oameni, bineinteles. :))))

    in mod stiintific toata faza e logica.
    bunul-simt zice ca…nu e:))
    deci: nu poti sa fii si cu stiinta in brate si cu bunul-simt in buzunarul de la piept:)). se cere sa renunti la una din cele doua 🙂

    • urare de sfarsit de an SI inceput de an:

      fiti Prosti!

      ( adica alegesi Inteligenta! )

      cei Destepti sint lipsiti de Inteligenta, iar cei Inteligenti…nu stiu nimic!

      pentru ca cei Destepti, mai exact cel Destept :)), de fapt isi doresc Inteligenta, insa din pozitia Singur, adica Mandru, adica fara participarea Inimii, au definit Desteptaciunea…asa: Inteligenta Artificiala :))))))

      ( cea mai lipsita de Inteligenta chestie din Creatie e Inteligenta Artificiala. pic de Inteligenta nu gasesti in ea! :)))
      ceva mai sec…nu gasesti, pentru ca ea e chiar Secatura.

  • La inceputul lunii august 2021,Rochelle Walensky directoarea Centrului pentru Prevenirea si Combaterea Bolilor din SUA,a prezentat un raport care confirma ca cei vaccinati,atunci cand se infecteaza,pot raspandi la fel de usor varianta Delta ca si cei nevaccinati. Aceasta stire a aparut si la noi pe 2 august.

  • Maestre, nici virusologii ,epidemiologii nu ar trebui sa aiba monopol al comunicarii daca nu inteleg statistica matematica si probabilitati . Analiza epidemiei Covid si a eficientei masurilor implementate de mitigare a efectelor ei ar trebui facute de specialisti in „big data analysis „,”data science „, actuari . In ziua de astazi putini virusologi au asemenea capabilitati si se vad deja efectele dezastruoase ale ignorantei lor .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *