Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Ciolacu nu mai știe ce să facă să intre în grațiile șefilor de la UE. Azi s-a oxigenat

Politicienii și-au găsit o agora unde pot bate câmpii cu grație, reduce la tăcere vocile critice și conviețui în bula lor, în care sunt frumoși și deștepți: Facebook. Exemple strălucite, din păcate neexploatate la adevăratul potențial, au fost Violeta Alexandru și Marcel Vela. Prima și-a făcut din Facebook o oglindă în care se admira singură și își aprecia hărnicia fără seamăn. Vela, bietul Vela, a fost probabil o victimă a unor consilieri plătiți să-și bată joc de el.

Discuția cu ong-urile de mediu de astăzi a fost ca o gură de oxigen – la propriu și la figurat – într-un context tensionat de dezbaterile despre buget. Împreună cu Florin Manole, Ciprian și Cristi de la Greenpeace Romania, Alex de la Asociația Peisagiștilor, Adi de la SOS și cu Mircea Toma de la ActiveWatch am vorbit despre viitor și despre cât de importante sunt temele de mediu pentru România și Europa.
Am convenit să le sprijinim proiectele din Parlament, campaniile pe care le desfășoară, dar și să ne consultăm mai des. Ar fi ideal să scoatem Mediul din câmpul luptelor politice și să găsim consens pentru că de asta depind nivelul de trai și sănătatea societății noastre. Cel puțin noi, la partid, vom încerca să fim un partener onest pentru toate proiectele care vor să facă o Românie mai verde, mai împădurită și mai sănătoasă.
#dialog #mediu #Romaniaverde


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *