Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Ciolacu: Orban trebuia să-și dea demisia „de îndată”

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a avut prima reacție în scandalul fotografiei de la guvern, din cabinetul premierului, unde a fost un chef de ziua de naștere a lui Ludovic Orban.

Liderul social democrat a declarat, duminică seara, la Antena 3 că Orban „dacă am fi trăit într-o societate normală, cum era sloganul lui Klaus Iohannis, în această seară am fi vorbit de un viitor premier”. Ciolacu a adăugat că Orban trebuia să-și dea demisia „de îndată”.

„Nu ai voie în biroul premierului să fumezi, să consumi alcool, e un  lucru elementar.
În acest moment, această ipocrizie, să vii cu mască în conferinţa de presă şi să ai altă atitudine în interiroul guvernului. Este nepermis să faci așa ceva.
Orban nu mai are niciun fel de credibilitate acum la români. Românii au stat două luni în case, au fost trei zile de vid legislativ, de atunci ar fi trebuit demisia, iar acum a apărut această fotografie.
E inacceptabil să soliciţi românilor un lucru şi tu să încalci regulile”, a spus liderul PSD.

Acesta a confirmat că PSD va depune, în septembrie, o moțiune de cenzură împotriva guvernului Orban dacă nu dublează alocațiile și nu mărește pensiile.

Ciolacu nu exclude ca Orban să rămână premier și dacă moțiunea va trece, însă cu mai puține atribuții.

O coaliție care să susțină moțiunea pare acum, după ce președintele PSD a discutat cu liderul ALDE și Pro România, mai fragilă. Marcel Ciolacu spune că discuția cu Tăriceanu a fost mai plăcută decât cea cu Victor Ponta: „Am remarcat că au apărut excese din partea domnului Ponta, i-am spus că nu este normal, dat fiind și trecutul comun să fie făcute anumite afirmații. A lăsat anumite nuanțe, niște atacuri împotriva PSD, partid care până la urmă l-a făcut premier și i-a oferit posibilitatea de a candida la prezidențiale. Am încheiat, totuși, conversația într-o notă optimistă”.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *