Majoritatea românilor consideră că situaţia generală a ţării este mai rea comparativ cu cea din urmă cu 30 de ani, potrivit rezultatelor unui sondaj INSCOP

Circ la drumul mare la prima ieșire publică a lui Nicușor Dan

Candidatul PNL-USR la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a avut, vineri dimineața, o conferință de presă în mijlocul drumului, cu o largă participare. Locul ales a fost stația de autobuz Magnolia din Prelungirea Ghencea. El a fost secondat și bruiat puternic de viceprimarul Aurelian Bădulescu. Nicușor Dan, cu o freză de dinainte de criza, de părea că are căciulă și Bădulescu, chel, au dat au spectacol pe cinste, de se opreau trecătorii și-și făceau cruce. Candidatul nu purta mască, viceprimarul avea și așa a și început cearta, că nu se protejează. Unii trecători au intervenit, iar candidatul și-a asumat imediat rolul de moderator.
Viceprimarul a fost susținut de numeroși angajați ai Primăriei Capitalei, printre care și directorul STB.

Nicușor Dan a reușit să-și ducă discursul până la capăt, a răspuns la întrebări, însă Bădulescu l-a corectat și completat tot timpul.
Iată că și PSD pune umărul la succesul lui Nicușor Dan, căci fără acest circ nimeni nu ar fi aflat de conferința de presă.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog