Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Cîțu își poate lua gândul că va petrece o noapte în Vama Veche, nu este binevenit

Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu, din care face parte și Vama Veche, i-a transmis public premierului Cîțu că nu este binevenit în stațiune. Într-un comunicat de presă, pe care îl redăm integral, a explicat de ce.

Răzbunare politică. Decont electoral. Două salarii de președinte de consiliu județean pentru Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Hagieni
25.000 lei! Este suma derizorie alocata  comunei Limanu de catre Consiliul Judetean Constanta!

Practic, pentru dezvoltarea unei comunități cu patru sate (Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Hagieni), peste 7.000 de locuitori si implicit cu cheltuieli publice semnificative, conducerea acestui județ a considerat ca doua salarii de președinte de Consiliu Județean sunt arhisuficiente!

Este aceasta o Romanie normala? Este asta o dovada de guvernare corectă sau management profesionist? Nu! Nicidecum!

Suntem conștienți ca este doar o răfuială politică, o metoda din vremuri de tristă amintire, folosită doar de oameni cu caractere îndoielnice atunci cand vor sa  demonstreze o poziție de forță!

Alocarea bugetară demonstrează clar ca toate primariile PNL au primit sume considerabile, indiferent de dimensiunea localitatilor sau programele aflate în derulare. In schimb, administrațiile PSD au fost pedepsite, sumele primite fiind derizorii. Cum spuneam, o comuna întreagă a primit pentru dezvoltare echivalentul a  doua salarii încasate de șeful județului!

Nu o sa înțeleg niciodată de ce, pentru anumite personaje, orgoliul politic este mai puternic decât interesul unei comunități. Dar, cu asemenea dovezi de management „performant”, PNL  demonstrează clar cine a rămas repetent la fair-play.

Oamenii înțeleg mult mai bine realitatea de zi cu zi decât se crede din birourile Consiliului Judetean Constanta. Și vor taxa aceasta lipsa de respect la adresa lor. Veți ajunge sa decontati rezultatele acestor răfuieli, cu varf si-ndesat!

Un trai decent nu trebuie  condiționat de sigle de partid! Conteaza prioritățile unei comunități, nevoile oamenilor si un management public corect si eficient! Dar, discutam despre principii pe care managerii PNL fie  le-au uitat din momentul în care au preluat conducerea județului, fie nu le-au cunoscut niciodată.

Avem viziuni diferite si acest lucru este evident!

Prin urmare, cu tot respectul, îi recomand domnului premier, Florin Câțu, sa abandoneze ideea de a petrece o noapte în  Vama Veche si să se reorienteze în aceasta vara spre Ciocarlia sau Aliman. Sunt localitati care își permit paine si sare din banii publici! In plus, domnul Premier va avea astfel si ocazia sa cerceteze, în amănunt, programele ambitioase de dezvoltare ale acestor localitati, premiate de managerii PNL Constanta  cu alocări financiare record!

Daniel Gheorghe Georgescu – primar comuna Limanu


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Cîțu își poate lua gândul că va petrece o noapte în Vama Veche, nu este binevenit”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *