Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Cîțu nu îi dă bani lui Nicușor

Cât de scurte sunt picioarele minciunii PNL – USR/Plus! 6 luni a durat mirajul “dreptei unite”! Exact cu asta au…

Publicată de Gabriela Firea pe Marţi, 4 mai 2021


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Cîțu nu îi dă bani lui Nicușor”

  • Fără supărare,
    Eu sunt provincial. Dă-mi un motiv credibil să-ți plătesc metroul, căldura, asfaltul, etc. în condițiile în care ai un salariu cu 50% mai mare decât al meu, la aceeași muncă. Bagă-ți un impozit mai mare și strânge-i de gât pe cei pe care i-ai ales

  • Prea tarziu. Anul trecut in vara multe zile n-am avut apa calda. Avarii,avarii si iar avarii. Niciodata n-ai iesit public sa spui ca reparatiile sunt in sarcina Guvernului si nu a Primariei cum am crezut toti,deh, nu era de demnitatea ta.Tu apareai la pomeni. Dupa ce ai pierdut alegerile ai spus ce trebuia sa zici in toata perioada mandatului. Prea tarziu !Ai pierdut alegerile pe mana ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *